-
Τελικα, ειχαν δεν ειχαν το πρωτο μου ποστ να αφορα τους μπ....ε, σορρυ Αστυνομικους.. Εχουμε και λεμε
1. Ειναι χαρακτηριστο μας ως λαου οταν μας δινουν την οποια εξουσια να το παρακανουμε..να νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παππα απο τα @@ και οτι δεν μας πιανει κανεις. Ολοι μας εχουμε δει αστυνομικους σε περιπολικο χωρις ζωνη, περιπολικα και ζηταδες να αναβουν φαρο λιγο πριν το φαναρι για να το περασουν και μετα να τους σβηνουν [και ακομα χειροτερα να μην τον αναβουν καν] αλλα ενα φαναρι πιο κατω να μας γραφουν για ζωνη, για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη κτλπ...
2. Αυτη η ηλιθια δικαιολογια οτι αν σε κλεψουν ποιους θα φωναξεις... Ε, ναι... Μπορει να τους φωναξω γιατι πολυ απλα ειναι η δουλεια τους.. Κατι που συνειδητα επελξαν και που στην τελικη εγω και ο καθε εγω ξεχωριστα τους πληρωνω.. Αλλα εχω την υποχρεωση οταν τους λεω " ακουω θορυβο εξω απο την πορτα του γειτονα, μπορειτε να ρθειτε?" να ερχονται αμεσα και οχι μετα απο κανα μισαωρο να παρουν τα οποια αποτυπωματα βρουν.
3.Δεν λέω οτι ολοι ειναι βλαχοι, σε θεμα συμπεριφορας...Αλλα δυστυχως οι πιο πολλοι ειναι. Ναι, μου εχει τυχει αστυνομικος που στο τελος του ειπα και ευχαριστω παρ ολο που με εγραψε, γιατι απλα με σεβαστηκε σαν ανθρωπο. Δεν εχω προβλημα να πληρωνω για τα οποια λαθη μου, εχω προβλημα με το πως με αντιμετωπιζουν. Ισως θα επρεπε περα απο τα οποια μαθηματα που τους κανουν να τους κανουν και μαθηματα συμπεριφορας.
Μπορει για πολλους [το ξεκαθαριζω οτι δεν ανηκω σε αυτους που το πιστευουν] το επαγγελμα του αστυνομικου να ειναι λειτουργημα. Για μενα ειναι ενα καθαρα εισπρακτικο επαγγελμα για να γεμισουν τα ταμεια του κρατους. Τουλ, για την πλειοψηφια τους που συναναστρεφομαι καθημερινα. Μακαρι να αλλαξει το ολο σκηνικο, αλλα μαλλον δεν προκειτε.. συντομα.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP