Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Κατάθεση Πινακίδων!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσοι θα παραδωσουν πινακιδες εστω και προσορινα, θα μετακινουνται με ποιο τροπο ποδηλατο μηχανακι;
    Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αν δεν έχουν 2ο αυτοκίνητο, οι λύσεις είναι οι εξής:

1. Με συγκοινωνία: Ξυπνάς 4 ώρες νωρίτερα απ' ότι συνήθως και περιμένεις στη στάση το λεωφορείο. Περνά το πρώτο γεμάτο. Περνά το δεύτερο επίσης γεμάτο, με πόδια, χέρια και κεφάλια να βγαίνουν απ' τα παράθυρα. Στο τρίτο στριμώχνεσαι πίσω από την πόρτα, κάτω από τη μασχάλη του διπλανού σου και ακριβώς μπροστά από τον κατουρημένο καβάλο του υπερσυντέλικου που κατεβαίνει στο κέντρο να πάρει ψάρια. Σε κάθε στάση κατεβαίνεις για να αποβιβαστεί κόσμος και ξανανεβαίνεις, αν πρόλαβεις. Φτάνεις στη δουλειά σου βρωμοκοπώντας και με πονοκέφαλο, πας να πάρεις καφέ και διαπιστώνεις πως σου έκλεψαν το πορτοφόλι. Την επόμενη μέρα λες να πάρεις το τραμ. Φτάνεις στη στάση φρεσκοξυρισμένος αλλά όταν έρχεται ο συρμός εσύ έχεις γένια τριών ημερών και πνευμονία από το κρύο. Gαμώ την εφορία μου.

2. Με autostop: Κλείνεις ραντεβού μέσω γνωστού site και δέχεσαι να μοιραστείς τα έξοδα με κάποιον ο οποίος κάνει αυτή τη διαδρομή με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο καθημερινά. Η ιδέα ακούγεται τέλεια, θα πηγαίνεις καθιστός με καλοριφέρ/κλιματισμό και θα έχεις και παρέα! Γουάου! Δυστυχώς δε μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτή τη ζωή, έτσι και ο τύπος που σου έκατσε είναι ένας νεκρόφιλος κυνοβάτης με συμπτώματα σχιζοφρενή δολοφόνου, ζει με το μουμιοποιημένο πτώμα της μάνας του για να εισπράτει τη σύνταξή της, κάνει μπάνιο πιο σπάνια κι απ' τον Λουδοβίκο τον 14ο, οδηγεί με την ταυτότητα στο στόμα και το Jack Daniel's στην ποτηροθήκη ενώ σαν χόμπι έχει τη συλλογή γραμματοσήμων και τη δολοφονία ιερόδουλων. Για να γλυτώσει χρόνο ξυρίζεται στα φανάρια, όχι όμως με μηχανή αλλά με το μαχαίρι του John Rambo. Τυχαίο? Δε νομίζω. Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να μην είχες παραδόσει ποτέ πινακίδες.

3. Αεροπορικώς: Όχι με την Aegean, ούτε με την Ολυμπιακή. Πετώντας εσύ ο ίδιος σαν τον Super Goofy, αφού έχεις καταναλώσει πρώτα super φυστίκια για πρωινό. Μετά από 1 μήνα έχεις υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εισπνέοντας νέφος αλλά τουλάχιστον έχεις τη δυνατότητα να εκδικείσαι τα περιστέρια που τόσο καιρό κουτσούλαγαν το αυτοκίνητό σου, χέζοντας πάνω τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 24-08-10 στις 19:24

2. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

fanisk (24-08-10), gant (24-08-10), PANOS-E60 (24-08-10), Stamatis (26-08-10), Κωνσταντίνος (24-08-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP