Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα γνωρίζω Αλέξη μου, τα γνωρίζω. Στη Καλιφόρνια είχαμε 8.25% sales tax......στο Ελλαδιστάν όμως βαδίζουμε τώρα για ....25%. Δεν είμαστε για γέλια, για κλάματα είμαστε.

Το Louis Vuitton ήταν απλά ένα παράδειγμα από τα εκατοντάδες είδη πολυτελείας που διακινούνται στην αγορά. Αν είναι λοιπόν να επιβαρύνουν το χώρο του αυτοκινήτου και ήθελαν να το κάνουν fair play όπως λες, θα έπρεπε να βάλουν επιπλέον φόρους ΠΑΝΤΟΥ i.e. Louis......., Rolex, Cartier, X φουσκωτό κτλ αλλά και σε 'χλιδάτες' υπηρεσίες.
Οι φοροι αυτοι ισχυουν για ολα οσα αναφερεις Κωστα, απλα σε πολλες περιπτωσεις δεν εισπρατονται και κατα συνεπεια δεν αποδιδονται.
Σε καποια απ αυτα (ωπου υπαρχουν παραθυρακια και "βαλιτσωτα εμπορευματα " του στυλ εισαγω 100 ρολογια νομιμα και 300 σε βαλιτσες παρανομα) ισχυει και το ελληνικο δαιμονιο που για να πουλησει σου λεει "με αποδειξη η χωρις ? " ....... και επειδη ολοι γνωριζουμε την απαντηση σε αυτο συμβαλουμε στη διαιωνηση του κακου.