Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μύνημα που ακολουθεί διαδραματίζεται στην καρωτή διδυμοτοίχου το 98 στην Δ΄ΕΑΝ
    (η πιο πίπα μονάδα του εβρου την τότε περίοδο μαζί με την 12η ΕΜΑ. εξού και το άσμα,
    καλύτερα βαγδάτη παρά στην 12η). DO NOT TRY THIS AT HOME...
    παλιοσειρά τότε λοιπόν και κάτι παραπάνω, μιάς και είχε περάσει ο πρώτος μήνας που
    υπηρετούσα την 2.5μηνη φυλάκιση μου (βλέπετε ποστ φαντάρε φαντάρε που πάς),
    καθόμασταν στα μαγειρία με 2-3 φίλους και ρεμβάζαμε.
    εκεί που πίναμε το καφεδάκι μας λοιπόν και ατενοίζαμε το μέλον μας περνάει απο μπροστά
    μας ένας ποντικός του οποίου η ουρά ήταν όσο είναι μια κόμπρα ολόκληρη...
    με τα πολά λοιπόν αφού τον πιάνουμε τον βάζουμε σε ένα πλαστικό κασόνι και τον σκεπάζουμε
    μέχρι να δούμε τι θα τον κάνουμε.
    τον παίρνουμε λοιπόν πακέτο και κατευθυνόμαστε εκτός μαγειρίου...η ένταση ήταν μεγάλη
    μιάς και τα 2 παληκάρια που ήταν μαζί μου και τον μάγειρα ήταν η αγγαρεία και ήξεραν
    πως μετά απο αυτή την επίσκεψη θα έλιωναν στην καθαριότητα.
    έτσι λοιπόν ο ένας πετάχτηκε μέχρι τον θάλαμο και πείρε ένα μπουκαλάκι πετραίλαιο.
    αφού έχουμε φτάσει κοντά στην πύλη, ο ένας ο φαντάρος λούζει απο το πλάι τον ποντικό
    και ο άλλος με τα 1000 ζόρια τον βάζει φωτιά...η φλόγα ήταν τόσο μεγάλη που αναγκαστήκαμε
    να τον πετάξουμε στα γρασίδια.
    αφού λοιπόν βλέπαμε το αποτρόπαιοι έγκλημα που κάναμε, έκπληκτοι βλέπουμε τον ποντικό
    απο εκεί που ήταν ξάπλα να ζωντανέυει και να αρχίσει να τρέχει σα χαζός, με κετεύθηνση
    τον σταθμό των καυσίμων που για κακή μας τύχη είχαμε βαρέλια με κόκκινη βενζίνη για
    τα πολύ βαριά οχήματα.
    η τιμωρία του θεού σκέφτηκα είναι αυτή και απο την άλλη ξανασκέφτομαι πάει θα ανατινάξουμε
    όλη την μονάδα στον αέρα...μλκ μου δεν πρόκειτε να απολυθώ ποτέ ρε...ρεεεεεεεεεεεεε
    τρέχτε να πιάσουμε τον ποντικό. θα γίνουμε πυροτέχνημα φώναζα σαν ηλίθιος.
    ο ποντικός ψόφησε ένα μέτρο απο την αντλία με την φλόγα γύρω του να σιγοκαίει...
    μεγαλύτερο χέσιμο δεν έχω ξαναζήσει ποτέ...
    ο μάγειρας και οι δύο αγγαρειομάχοι έφαγαν απο 40 μέρες φυλακή λόγο ειδικής περίπτωσεις
    μιάς και μέχρι 20 μπορούσε να ρίξει ο δοίκας και εμένα μου την χάρισε να μην ξαναπεράσω
    την πύλη μέχρι την ημέρα που θα απολυόμουν. συνηθισμένος εγώ δεν με πολυένοιαξε,
    μιάς και απο την συγκεκριμένη μονάδα είχα κάνει και 5.5 μήνες χωρίς άδεια...
    επίσεις αρχιλοχίας με έχει κάνει τσακωτό με την σύζηγο στο σπίτι...
    αααα και δεν είμουν ο μόνος!!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 10-08-10 στις 14:10
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

fanisk (10-08-10), Stamatis (10-08-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας