-
τον αποκαλω ετσι γιατι ειναι.
Στα χρονια του Μπατατουδη εφερε παικτη οπως τον Bradic τον οποιο ο ΠΑΟΚ τον πληρωσε 750 μυρια δραχμες.Δε νομιζω να τα εφαγε μονος του ο Bradic με το Μανατζερ του.
Δε νομιζω να εχει δειξει καλυτερο προσωπο η Εθνικη Κυπρου πριν τον Αναστασιαδη.Αμφιβαλω οτι ο Μπαγιεβιτσ παιρνει τα μισα απο τον Αναστασιαδη μου ακουγεται υπερβολικο.Αλλα στη Κυπρο ζεις κατι παραπανω ξερεις.
Δεν ειμαι υπερμαχος του Αναστασιαδη.Αν δε κανει ας τον αδειασει η κυπριακη ομοσπονδια.
Τον ανεφερα τυχαια στο Γιωργο γιατι μου ανεφερε το κυπελο επι Ντουσαν.Και πεντε double να επερνε ο PAOK επι ντουσαν παλι αυτη την αποψη θα ειχα
Γενικα δεν ειμαι προσωπολατρης. Παω στο γηπεδο με στοχο την υποστιριξη της ομαδας μου και με ελπιδα οτι θα πανηγυρισω την νικη.Αδιαφορω για το πρωταθλημα.
Ναι εγω το Σερβο δε τον αγαπαω το ομολογω. Βλεπω ομως με τι τροπο εγκατελειψε τον ΠΑΟΚ και τον αρη
Ολα τα παραπανω στο συγκεκριμενο ποστ μαλλον ειναι off topic.
Aλλα βλεπω οτι οι περισοτεροι κολατε στους λετσους που αλλωνιζουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο ανενοχλητοι.
Δε βλεπετε οτι η αστυνομια πεταει χαρταετο δεν εστιαζετε στις αντιδρασεις του Σερβου.
Αν οι mods κρινουν οτι το ποστ πρεπεινα διαγραφει ας το διαγραψουν.
Απο την αλλη ας εστιασουμε λιγο στο γεγονος στη μαχη καποιων οργανομενων original και ντουσαν
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP