Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Motor BMW M5 V10 Twin Turbo 1851bhp!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πωωωω ..κι εγώ τον έχω και κάθεται στην παλέτα τόσους μήνες...

Νικολα σημερα ημουνα εκει που εχεις τραβηξει την φωτο και καθομουνα αρκετη ωρα πανω απο την μοτερακλα και βυθιστικα στις σκεψεις μου και στο τι πραγματικα μπορει να κανει ενα τετοιο μοτερ στο "ταπεινο"αυτοκινητακι μου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι μπαίνει, μπαίνει, αλλά μόνο ένας από εδώ μπορεί εύκολα να το βάλει ..αν έχει όλα τα υπόλοιπα (Apostolos) Έχει βάλει ήδη το πίσω πάτωμα και τις εργοστασιακές εξατμίσεις του Μ5 ...μεγάλη υπόθεση και πολλή δουλειά...
    Πραγματικα ο Δημητρης εχει προχωρησει ενα σταδιο παραπανω σε πολλα θεματα,αντε να δουμε που θα καταληξει και μετα θα βγαλει βιβλιο μετατροπων για Ε60.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλοι ειναι εδω που θελουν ......αλλα ευκολα δεν μπαινει σε κανεναν....εκτος εαν εισαι ετοιμος για περιπετειες η βρεις ολοκληρο αυτοκινητο Μ5 να ειναι"καλο"τρακαρισμενο μεχρι 10.000-15.000ευρω ετσι ωστε να χρειαζεσαι τα λιγοτερα δυνατον μηχανικα η ηλεκτρικα μερη που εχουν καταστραφει απο την τρακα.....δηλ.κατι σαν να κερδισες το λοττο!!!!
    Αρη υπηρχε ενα τρακαρισμενο Μ5 στο car.gr καπου στα 15.500 αν θυμαμαι καλα,αλλα ως δια μαγειας σημερα που σκεφτηκα να παρω για να ρωτησω αν δινει καποια πραγματα μονα τους ειχε εξαφανιστει.
    Μηπως καποιος κανονιζει να μπαξει τιποτα ;;;;;;;

2. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

NickE60 (30-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP