Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 76

Θέμα: Περιποιηση δερματων αυτοκινητου...!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καιρό τώρα έψαχνα για κάποιο υλικό στην αγορά για να καθαρίσω ολόκληρο το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου μου. Ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο μιας και είχε αρκετό καιρό να καθαριστεί και να ενυδατωθεί. Επειδή είχα και μια μικροφθορά στο κάθισμα του οδηγού στην αριστερή πλευρά του (από το μπες - βγες) ρώτησα ένα ταπετσέρη για την επισκευή του καθίσματος αλλά και τον καθαρισμό και ενυδάτωση ολόκληρου του σαλονιού μου. Η φθορά του καθίσματος φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία στο μπράτσο του

Αφού μου "στοκάρισε" τις ραγάδες, πήρε δείγμα με τη χρήση φασματογράφου από το χρώμα του δέρματός μου για να φτιάξει το ακριβές χρώμα. Όταν τον ρώτησα πως σκοπεύει να καθαρίσει όλο το σαλόνι μου και τον ρώτησα αν θα γίνει με τη χρήση βιολογικού καθαρισμού μου απάντησε όχι. Χρησιμοποιώ μου λέει ένα είδος παχύρρευστου υγρού που καθαρίζει την βρωμιά από τους βουλωμένους πόρους του καθίσματος και ταυτόχρονα τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα προσφέροντας προστασία από τη σκόνη. Το λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία που θα μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε το αποτέλεσμα. Το προϊόν είναι καταπληκτικό. Με τα λίγα και με τα πολλά αφού το ζάλισα το κεφάλι κατάφερα να μάθω τη μάρκα και τον τύπο του καθαριστικού - ενυδατικού προϊόντος. Πρόκειται για την εταιρία με την επωνυμία Grison με τίτλο creme essentielle γαλλικό προϊόν σε συσκευασία των 125 και 400ml. Προτιμήστε τα 400ml για ένα ολόκληρο σαλόνι. Παραθέτω και τη φωτογραφία του προϊόντος.
    Μου έκανε μια επίδειξη πριν του αφήσω το αυτοκίνητο. Βάζουμε πάντα μου λέει το υλικό σε ένα σφουγγαράκι και ποτέ απευθείας στο δέρμα. Τρίβουμε απαλά κάνοντάς κυκλικές κινήσεις. Το αποτέλεσμα απλά είναι εκθαμβωτικό. Καθαρίζει απευθείας η μαυρίλα από τους πόρους, ταυτόχρονα το δέρμα ενυδατώνεται και έχει μια εξαιρετική απαλότητα στην υφή του. Το κόστος του μπουκαλιού των 400ml είναι αστείο μόλις 18¤ από μια πρόχειρη έρευνα στο internet ορίστε και ένα link που βρήκα από ένα μαγαζί στη Γλυφάδα https://www.dimakismarine.com/eshop/...&cat=37&page=1. Ο ταπετσέρης που ασχολήθηκε με την επισκευή και τον καθαρισμό του σαλονιού μου είναι στην περιοχή του Αλίμου με την επωνυμία glgroup, Δεληγιάννη 3, τηλ. 210 9926370 κος Γιώργος.

Υ.Γ. Κατά την διάρκεια της επισκευής του καθίσματος δεν χρειάστηκε να βγει το κάθισμα. Όλα έγινα επάνω στο αυτοκίνητο

2. The Following 3 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

NickE60 (22-07-10), Vasilis (22-07-10), Βασιλης (21-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP