Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Λουκέτα σε βενζινάδικα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #7
    Εγγραφή
    25-12-09
    Περιοχή
    Elefsina
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    2.652
    Thanked
    1629
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Οι υψηλοί φόροι δυστηχώς καταδίκασαν κάποια επαγγέλματα, και ειδικά τους βενζινάδες στους οποίους οι φόροι ανέβασαν πολύ την τιμή και απομάκριναν τους πελάτες τους. Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε όταν σου βάζουν νοθευμένη βενζίνη η μικρότερη ποσότητα.

    Αλλά έτσι είναι. Όταν σου βάζουν μεγάλο ΦΠΑ και άλλους φόρους συμφαίρει πιο πολύ να κλέψεις και το κάνεις. Αν το ΦΠΑ ήταν μικρότερο και οι φόροι μαζί, ούτε αυτοί θα έκλεβαν γιατί δεν θα άξιζε ενώ παράλληλα θα πολούνταν μεγαλήτερες ποσότητες με αποτέλεσμα μεγαλήτερα κέρδη για το κράτος.

    Τώρα είμαστε στην αρχή της κατηφόρας. Η οικονομική πολιτική πρέπει να αναθεωρηθεί. Δεν είναι οτι έκλεισαν 500 βενζινάδικα. Είναι οτι θα κλείσουν πολλές περισσότερες επιχειρήσεις γιατί πάει αλυσιδωτά.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

    NickE60 (19-07-10), Thomelef (19-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP