Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: ΤΕΛΙΚΑ... Τι πολίτευμα έχουμε;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξέρω πως ονομάζεται το μόρφωμα βάσει του οποίου διοικείται η Ελλάδα σήμερα, όμως το πολίτευμα που θα έπρεπε να έχουμε για τα επόμενα χρόνια θα το χαρακτήριζα ως Μεταβατική Τυραννία.

Πρώτα από όλα, για όσους μέχρι τώρα έχουν καταδικαστεί από τα δικαστήρια σε θάνατο, θα φρόντιζα να εκτελεστεί αμέσως η ποινή αυτή.
    Δεύτερον, θα απέλαυνα από την χώρα με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους λαθραίους μετανάστες.
    Τρίτον για τους οφειλέτες του Δημοσίου.
    Άμεση δήμευση και εκποίηση της περιουσίας τους μέχρι του ποσού της οφειλής.
    Τέταρτο
    Οφειλέτες Τραπεζών (Γενικά)
    Για όλους (ανεξάρτητα από το αν έχουν επιδοθεί σε καταναλωτικό όργιο με 600 κάρτες ή αν έχουν στεγαστικό για το σπιτάκι τους) επιτόκιο 5%. Flat μέχρι εξόφλησης του χρέους. Όποιος δηλώνει αδυναμία εξόφλησης θα υπόκειται σε προσωπικό φορολογικό έλεγχο. Η συνάρτηση Καγιέν + 14.000 ετήσιο εισόδημα οδηγεί σε πρόστιμο και επιπλέον φόρο και δήμευση περιουσίας και τα λοιπά και τα λοιπά.
    Όποιος φοράει κουκούλα – Ε-Κ-Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Τ-Α-Ι- επιτόπου, χωρίς διαδικασίες, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς προειδοποίηση.
    Αναδιάρθρωση της παιδείας.
    Καθηγητές Πανεπιστημίων του Εξωτερικού θα συντάξουν ερωτηματολόγια και κριτήρια αξιολόγησης (σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα) και ΟΛΟΙ οι δάσκαλοι- καθηγητές θα εξεταστούν στο αντικείμενό τους.
    Όσοι αποτύχουν σπίτι τους.
    Ασφαλτόστρωση και διάνοιξη της Αθηνών – Πατρών.
    Μα τι λέω? ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Τραίνο παντού.
    Νοσοκομεία – Ότι δεν λειτουργεί, θα μου εξηγηθεί ο λόγος.
    Ελεγχος από εταιρεία του εξωτερικού ως προς τις προμήθειες υλικών και φαρμάκων.
    Οποιος διοικητής Οργανισμού – Νοσοκομείου- ότι νάναι – έχει κλέψει, δήμευση περιουσίας.
    Απαγόρευση εξαγωγής χρημάτων στο εξωτερικό. Τέρμα τα εμβάσματα. Μόνο για αποδεδειγμένους σκοπούς (εισαγωγές αγαθών – σπουδές τέκνων – ιατρικοί λόγοι).
    Επαναφορά της αγροτικής καλλιέργειας σε βαθμό ικανών εξαγωγών.
    Και φυσικά εννοείται, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για τα 5 χρόνια που χρειάζομαι να συμμαζέψω τον τόπο.

Στο τέλος θα αποσυρθώ και θα παραδώσω την εξουσία σε ΟΛΑ τα κόμματα σε ίσες έδρες για όλους για ένα χρόνο.
    Αν δεν βγάλουν άκρη, θα ξανα-αναλάβω μέχρι νεωτέρας.

Όσο για το χρέος, αφού δημεύσω όλες αυτές τις περιουσίες που σκέφτομαι, είμαι σίγουρος ότι θα το καθαρίσω σε ένα δύο χρόνια το πολύ.

και επίσης σαν ανώτατος άρχοντας, το μόνο που θέλω είναι το δικαίωμα να πηδάω όποια μου κάνει κέφι.
    Ενα βίτσιο έχω, θα το υποστείτε.

Αυτά.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bill_m3 (16-07-10), Makman (19-07-10), Panos 316T (16-07-10), Ptboul (16-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP