.....ή τον κάνεις να πιστεύει ότι του αξίζει !!!!!!!!!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!!!!!!!
Βασίλη, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω ελαφρώς.
Σας θυμίζω - σύμφωνα με παλαιότερες περιπτώσεις - ότι οι "μάζες", δηλαδή το εκλογικό σώμα, είναι κατευθυνόμενες.Εχει αποδειχθεί πάμπολες φορές.Πόσες φορές, έχουμε όλοι μας αναρωτηθεί για το αποτέλεσμα κάποιας εκλογικής αναμέτρησης? Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός κατεύθυνσης του απλού πολίτη, του απλού προβληματισμένου μεροκαματιάρη, άρα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ποσοστού του εκλογικού σώματος.Βλέπουμε (γενικά μιλάω) ειδήσεις στα "μεγάλα" κανάλια, που και αυτά ξέρουμε ότι είναι κατευθυνόμενα.Αρα τί ψάχνουμε να βρούμε ?
Παράδειγμα.....προσέξατε το ύφος που είχαν ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ τις εκλογές ? Ακόμα και πρίν μιλήσει-απολογηθεί ο Καραμανλής στην τηλεόραση, είχε το ύφος του χαμένου.Το ακριβώς αντίθετο ο Παπανδρέου.
Το εκλογικό αποτέλεσμα,εξαρτάται απο άλλους παράγοντες, όσο και να σας φαίνεται αυτό απίθανο.Θυμάστε τι ποσοστό "αναποφάσιστων" είχαμε ?
Σημ. Με έχει τρελάνει στην κυριολεξία, η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ακριβεια, των exit polls.Ρωτάς ένα δείγμα του π.χ. 1%-2% του εκλογικού σώματος, και έχεις το αποτέλεσμα των εκλογών, πρίν αυτές ολοκληρωθούν.Και φυσικά, ΟΣΟΙ ερωτώνται, λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ, για την προτίμησή τους.......όλοι τους!!!!!!
Τι σου είναι η ρημάδα η τεχνολογία !!!!!!!!!!!!!!!