Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ο ΟΔΔΥ ξεκινησε ηλεκτρονικες δημοπρασιες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειχα ακριβως την ιδια σκεψη.........αρα δεν ειμαι ο μονος που φανταζεται οτι οποιος του το κατασχετουν θα το κανει νιανια...........
    τα αυτοκινητα αυτα...δεν ειναι κατασχεμενα απο ατομα,..που χρωσταγανε δοσεις...οποτε να γνωριζουν και την ημερομηνια επιστροφης...με συνεπεια να τα ξεκ..λιασουν!!! ειναι απο ατομα που συνεληφθησαν επ αυτοφορο...με το οχημα σε παρανομη πραξη ..που σηκωνει κατασχεση( ναρκωτικα...μεταφορα λαθραιων, λαθρομεταναστων και κλεμμενα)!! μιας και εχω ασχοληθει με το θεμα( εχω και γνωστο μεσα)...οι πλειοψηφια των οχηματων ειναι σε κακη κατασταση, κυριως λογω του χρονου που παραμενουν εγκατελειμενα-εκτεθιμενα στο παρκιν..μεχρι να γινουν οι διαδικασιες κατασχεσης(φτανει και τα 3-4 χρονια).! παντως υπαρχουν και αμαξια σε καλη κατασταση , με αμμεσες διαδικασιες πωλησεις...με μικρες φθορες , ακομα και σχεδον καινουρια! βεβαια τα καλα καλα πχ φεραρρι -λαμποργκινι( ειχε μια καμπριο,για κανα χρονο με ανοιχτο παραθυρο -κοτετσι για τα περιστερια- και για να πεσει η τιμη)...δεν ειναι κατι που μπορεις να το διεκδικησεις μονος σου...

2. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

///M3L (14-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP