Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ...ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

και συνεχιζω το παραληρημα....
    μεσα σε μια κοινωνια που αγκομαχα,συνεχιζεται αμειωτα η κοροιδια ανθρωπων που κλεβουν,ποδοπατουν και εκμεταλευονται.
    και δε μιλαω για επιχειρηματιεςη εργοδοτες,στο κατω κατω αυτοι τη δουλεια τους κανουν και ΑΝ σου αρεσει καθεσαι αλλιως....πανε αλλου..
    ομως οι απατεωνες κυβερνωντες,ερχονται και προσβαλουν την ιδια την υπαρξη μας.κρυμενοι πισω απο λεξεις ,οπως δημοκρατια,κοινωνικο κρατος,που πλεον στα αυτια μας φανταζουν λεξεις οπως μπαλκονι,τρυπανι...ανουσιες λεξεις δηλαδη.
    και στο κατω κατω εχει γραφτει πουθενα οτι ο βουλευτης δεν πρεπει να πληρωνει το τηλεφωνο του???
    ειναι γραμενο πουθενα οτι ο πρωθυπουργος μπαινει σε ενα αεροπλανο,παει οπου θυμηθει για λογους εθνικης ωφελειας και το ταξιδι να κοστιζει οσα βγαζω ΕΓΩ σε 5 χρονια???γιατι μαζι του πρεπει να παει και το ανιψακι του που το ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΕΓΩ??
    γραφει πουθενα οτι ΕΓΩ πληρωνω 1,5 ευρω τη βενζινη και ο βουλευτης ΤΙΠΟΤΑ?και εννοειτε οτι για να παει να επιθεωρησει ενα εργο..να παει με κυβερνητικο αυτοκινητο...
    για να παει ομως με τη γκομενα γραμματεα για πηδηγμα πρεπει να πληρωσω εγω τις βενζινες-το γευμα το δωρακι το ξενοδοχειο και το προφυλακτικο???
    δειξτε μου που ειναι γραμμενο?
    γιατι αυτοι δεν ξεφυτρωσαν απο πουθενα..καποιος τους ψηφισε για να μπουν εκει..
    αλλα βεβαια...οταν ο γιος μου ειναι ενα ρεμαλι τελειωμενο και ο βουλευτης μου τον διοριζει σε υπουργειο.......ΟΛΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    οταν εγω μενω σε ενοικιο γιατι κανεις δε μου εγγυαται δουλεια για να πληρωνω τις κωλοδοσεις για το στεγαστικο και ο βουλευτης εχει σπιτια (πολλωτω αριθμω)με πισινες για το μπασταρδο κωλοπαιδο που εχει εξωγαμο......
    και ολα αυτα οχι γιατι εχει μυαλο,μπηκε στις επιχειρησεις και δουλευει..αν ηταν ετσι το βουλωνα και κατεβαζα το κεφαλι....
    γιατι ξαναλεω οτι καποιος τους ψηφισε...
    ψηφισε τον καθε βουλευτη και στο τελος δυο χρονια πριν βγει σε αυτη τη ρημαδα τη συνταξη τον απολυουν....
    και ο βουλευτης βεβαια......υπαρχει κριση θα σου πει..
    αλλωστε αυτος το μεσημερι θα φαει(με ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ.....δυστυχως δε θα φαει...θα παει στη γιαγια μου μηπως εχει μαγειρεψει κατι...
    καθηστε λοιπον πισω απο τις 50 ρες πλασμα τηλεορασεις και αναρωτηθητε ΟΛΟΙ.
    τι στο διαολο κανω???
    το παιδι μου...αυτο που βρισκεται μεσα στο δωματιο του....τι θα γινει?????
    αφηστε....μη χολοσκατε...θα σας πω εγω και ******ς θα γινω αν πεσω εξω....
    μολις ξαναγινουν εκλογες....παλι οι ιδιοι θα βγουν.
    συγχωρεστε ολες τις ασεμνες λεξεις,οι ιθυνοντες ας κανουν οτι νομιζουν με τις βομολοχιες και τις επιπτωσεις που θα εχουν πανω μου.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

NickE60 (12-07-10), Nino (12-07-10), Ptboul (12-07-10), S8N (12-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP