-
Είχα πάει να οδηγήσω τον άσσο όταν είχε γίνει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα, στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.
Πήγαμε αρκετά μεγάλη βόλτα με ένα 120 και παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θυμάμαι ακριβώς τις πρώτες μου εντυπώσεις.
Απίστευτο τιμόνι & φοβερό κράτημα για τη κατηγορία του (ίσως το καλύτερο), καλή δύναμη και ήχος, όμορφα όργανα και αρκετά ποιοτικό εσωτερικό.
Στα αρνητικά και μετά από τόσα χρόνια στο δρόμο, ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω το αυτοκίνητο όταν το κοιτάω από μπροστά. Ότι προφυλακτήρα κι αν φοράει, αυτά τα φώτα είναι απαισιότατα - μπλιαχ!! Τουλάχιστον στο 3-πορτο & στο κουπέ θα μπορούσαν να τα είχαν κάνει πιο λεπτά, όπως για παράδειγμα με τη σειρά 3. Οι χώροι του μπροστά είναι αστείοι (είναι στενό για μένα), η Γκολφώ που είχα για παράδειγμα ήταν πολύ πιο άνετη ενώ πίσω είναι γελοίοι με πολύ δύσκολη πρόσβαση. Οι πόρτες κάνουν απαίσιο θόρυβο όταν κλέινουν. Και η πλαστική επένδυση γύρω από τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων μαδάει με το καιρό.
Συνολικά δεν θα το προτιμούσα για αυτοκίνητο πόλης διότι, α) το 116 είναι πολύ ακριβό και φτωχό σε εξοπλισμό, ενώ δεν έχει και δύναμη. Υπάρχουν άλλες τουρμπο-λύσεις με λιγότερα χρήματα εξίσου ποιοτικά, β) το 120 ξεφεύγει πάλι οικονομικά αλλά και φορολογικά (πλεον), και γ) αν κάτι δεν μου κάνει κλικ στην εμφάνιση, ας είναι το καλύτερο το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο, εμένα δεν πρόκειται να με κερδίσει ώστε να το αγοράσω.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP