εγω εχω ενα 116i mpack 122hp ναι σαν του νικολα αλλα σε 5πορτο...το αμαξι μπορει να στριψει με εξωφρενικα νουμερα στο κοντερ....το νιωθεις οτι το φορας ...καταλαβαινεις απο το πρωτο χιλιομετρο οτι με το τιμονι αυτο αν πατησεις κερμα θα καταλαβεις αν ηταν κορωνα ή γραμματα...οπως καταλαβαινεις και απο τα πρωτα μετρα που θα κανεις γιατι αξιζει(τα μπεμπε εχουν αξια και οχι κοστος) τοσα χρηματα...αλλα ας μου πουν ποιος ειναι αυτος που το εχει (μιλαω για 4 κυλινδρο με εφισιεντ γενια) και δεν του εβγαλε ΤΙΠΟΤΑ...μεχρι τα 30000χλμ ηταν τελειο...μετα με εκανε ρεζιλι...4 μπεκ 4 πολλαπλασιαστες 1 αισθητηρας ΝΟΧ μαζι με την μοναδα του...1 μπουζι....ναι ειχα εγγυηση και δεν εδωσα μια αλλα τι να το κανω που εχω παει πιο πολλες φορες μεσα σε 2 μηνες στην αντιπροσωπεια εγω παρα ο ταχυδρομος???τι να το κανω οταν νιωθεις οτι πλεον δεν ειναι αξιοπιστο...τι να το κανω οταν τα κορεατικα βγαζουν λιγοτερες ζημιες...αληθεια υπαρχει κανενας που δεν του χει βγαλει τιποτα και το χει με καμια 40000χλμ???για αναρωτηθειτε??τελοσπαντων η γνωμη μου ειναι οτι...ακομα και το 1.6 ειναι εκπληκτικο στον δρομο και μην κρινετε τα οχηματα μονο απο την δυναμη γιατι αυτοκινητο ειναι ολο το μηχανημα και οχι μονο το μοτερ...αλλα οταν δουλευει σωστα.