εδω οταν ολα πανε καλα...ολα μας φταινε...!
ετσι εχουμε μαθει σαν λαος...να μην ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι!
αλλα ακομα παραπανω να μην ειμαστε καθολου οργανωμενοι!
ξαφνικα γεμισε το λεκανοπεδιο της Αθηνας αστυνομικους!Καποιοι χαρηκανε καποιοι στεναχωρεθηκαν (εγω παντως ΧΑΡΗΚΑ)...
Ασχετα με το οτι προσεχω περισσοτερο κ εχω κοψει τις ταρζανιες...νοιωθω ενα αισθημα ασφαλειας ειδικοτερα αργα την νυχτα!
Ειχα φτασει δυο μετρα γομαρι (χ2) να κλειδωνω τις πορτες του αυτοκινητου εν κινησει κ να κοιταζω δεξια κ αριστερα στα φαναρια...(ας μην ξεχναμε την εμπειρια του Αντρεα Μdolce)!
Ωστοσο στην Ελλαδα ειμαστε των ακρων....ή θα βγει ολη η αστυνομια στους δρομους ή θα κωφευει...(το τελευταιο ισχυει για ολες τις δημοσιες υπηρεσιες)...ή θα δουλευουμε ολοι ή θα το ξυνουμε πισω απο ενα γραφειο....
Λογω των δυσμενων συνθηκων που εχει να αντιμετωπισει η χωρα μας (οικονομικη δυσχερεια μιλαμε παντα) το φαινομενο της εγκληματικοτητας θα αυξηθει...Αυτο προσπαθει να προλαβει το κρατος....Να δειξει το παρον κ να τριξει τα δοντια πριν επιτελους (κ για πρωτη φορα ever) γινει η ζημια!
Συναινω με την πραξη αυτη...θεωρω οτι αργησε να γινει...!
καλλιο αργα βεβαια παρα ποτε....!
οσον αφορα τις βενζινες...εδω χασαμε το κορμι ρε πατριωτη...η βενζινη μας μαρανε?
ειμαι σιγουρος οτι και ο Κωστας κατι τετοιο εννοει...
αλλα οπως προειπες κωστη...εσυ μεγαλωσες σε εναν αλλο τοπο με αλλα κριτηρια...πολυ καλυτερα....
εμεις ελπιζω απο δω κ στο εξης να καλυτερευουμε σαν λαος..εστω κ με τετοιου ειδους λαθη !!!

) να κλειδωνω τις πορτες του αυτοκινητου εν κινησει κ να κοιταζω δεξια κ αριστερα στα φαναρια...(ας μην ξεχναμε την εμπειρια του Αντρεα Μdolce)!
Απάντηση με παράθεση