Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 54

Θέμα: Ποιότητα βαφής BMW

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης και στο δικό μου μαύρο.

Αλλά εμένα ήταν μεταχειρισμένο, οπότε δε μπορώ να ξέρω τι πέρασε.

Μην ξεχνάς όμως ότι το μαύρο είναι χρώμα που Ο,ΤΙ και να γίνει πάνω του φαίνεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

Κώστα όταν λες << φλούδα πορτοκαλιού >> τι εννοείς;

Πάντως μεταξύ μας - και άσχετο επί του θέματος - εγώ πλέον δε χαρακτηρίζω ούτε τα BMW σαν upper class.

Τόσα θέματα έχουν τα 16άρια, τα δίλιτρα και τα ντίζελ που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ δικαιολογούν τα λεφτά τους, ΟΥΤΕ τα λεφτά που ζητάνε οι αντιπροσωπείες για τη συντήρησή τους.- Μακάρι να είχα την σημερινή μηχανολογική αξιοπιστία των Ιαπώνων και έστω δυο κλικ χαμηλότερη ποιότητα βαφής.
    Το φαινόμενο πορτοκαλόφλουδα στην επιφάνεια του βερνικιού φαίνεται καλύτερα όταν κοιτάς το αμάξι από σχετικά κοντινή απόσταση και από γωνία. Παρατήρησε και θα τη δεις.

Πίστεψέ με ΔΕΝ θες γιαπωνέζικη ποιότητα βαφής στο αμάξι σου. Έχω φτάσει σε σημείο να 'διώχνω' FORESTER / IMPREZA, RX-8 & S2000.....ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΟΝΤΑΙ αυτά τα βερνίκια...

Έχω μαύρο RX-8 στο μαγαζί και θα είναι μέχρι την επόμενη Τρίτη. Όποιος θέλει να δει σκ@τ@ εργοστασιακή βαφή αλλά και επαναβαφή ελληνικής αντιπροσωπείας ας προσέλθει... Καλά και δε μιλάμε για 'πάχος' βερνικιού = μηδεν...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 01-07-10 στις 23:57

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

alexk (02-07-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP