Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Καταλαβες γιατι?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ειμαι 29 χρονων.γεννηθηκα στους αμπελοκηπους στη θεσσαλονικη και μεγαλωσα στο κορδελιο..οι γονεις μου δεν ηταν πλουσιοι.δουλευαν ομως και οι δυο και εγω ειχα και του πουλιου το γαλα.ολοι ηταν σε παρομοια κατασταση,αλλα το πρωι οταν εβγενες εξω απο το σπιτι,ελεγες μια παχια καλημερα στο γειτονα....σημερα εγω μενω στη καλαμαρια.εδω και 6 μηνες που μενω εκει,δεν εχω γνωρισει την οικογενεια που μενει διπλα μου.δε ξερω καν τα ονοματα τους..αν με ρωτησει πχ η αστυνομια πως τον λενε τον διπλανο σου???εγω δε ξερω να απαντησω..
    ονειρευτηκαν για μενα ενα μελλον λαμπρο,οπως αλλωστε καθε γονιος.με σπουδασαν.οταν εγω εγινα 18,αποφασισα οτι ο τροπος να βοηθησω τους γονεις μου ειναι με μια δουλεια (μουσικος...)να μην τους φορτωσω με τα διδακτρα και των ιδιωτικων σχολων και των πανεπιστημιων...
    σημερα λοιπον,εχω 2 πτυχια πανεπιστημιου,οτι μουσικες σπουδες μπορει να κανει καποιος στην ελλαδα σε ολους τους τομεις,και τα κλασικα..ξενες γλωσσες υπολογιστες κλπ κλπ...δουλευω για 800 ευρω..λεω ευχαριστω γιατι δεν ειμαι αχαριστος,αλλα σημερα που θα γυρισω σπιτι δεν θα φαω τυρι.θα φαω σκετο κριθαρακι.το τυρι μου τελειωσε.
    ειχαμε μια πατριδα..ποια πατριδα??τι εννοουμε πατριδα?το σπιτι μας?τη χωρα γεωγραφικα που ζουμε?αυτα που μας εδωσε ο πλατωνας-αλρξανδρος-καραισκακης?η μηπως αυτα που μας δινει ο γιος του βουλευτη που πηδουσε την αλεξανδρατου στο μουσειο??το δευτερο ε??ποιος χεζει το μυαλο?ποιος νοιαζεται για το αν ολος ο πλανητης θεωρει τον μεγα αλεξανδρο μεγαλυτερο στρατηλατη ολων των εποχων??
    οποιοσδηποτε κατω των 30 θεωρει πολυ βαρβατο μαγκα το γιο του βουλευτη που πηδουσε τη τζουλια μεσα στο τζιπ που του αγαρασαμε εμεις...
    και ξερω τι θα πειτε εσεις οι μεγαλυτεροι..μπορει η τηλεοραση να προβαλει ολα αυτα,ομως ολος ο υπολοιπος λαος σκεφτεται διαφορετικα....
    και??που ειναι ο υπολοιπος λαος???μαλλον καθεται στη τηλεοραση και βλεπει το γιο του βουλευτη..γιατι οπως αναφερθηκε ηδη ευστοχα..πηραμε τη σουπερ ντουπερ τηλεοραση....
    δυσκολη η γιατρεια μαγκες...δυσκολη...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 9 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

330Ci (30-06-10), bill_m3 (30-06-10), NickE60 (30-06-10), nikos1400 (02-07-10), Panos 316T (30-06-10), PANOS-E60 (30-06-10), Propulsive (30-06-10), S8N (30-06-10), z3 2.2 (30-06-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP