Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimis_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν λέω καλά τα κυβικά αλλά το μόνο που θέλω είναι να αρπάξει λίγο και δεν θέλω να συντηρώ πολλά κυβικά γιατί κινούμαι πιο πολύ στη πόλη και επειδή μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα να τον παρω τον κινητήρα από φίλο...απλά δεν ξέρω το πως γίνεται η δήλωση...θεσσαλονίκη μένω. Έχει γίνει αυτή η μετατροπή? αν ναι απ΄'οσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν διεκπαιρεωτές που αναλαμβάνουν? αν δεν έχει γίνει θα υπάρξει πρόβλημα?
Οπως σου ειπαν και πιο πανω το εξοδο για κανεις τετοια μοντα ειναι μεγαλο. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση για μια διαφορα που θα δωσει λιγο πολυ, οτι και ενα προγραμμα στο δικο σου.
Τα εξοδα ενος διλιτρου εξακυλινδρου εχουν πολυ μικρη διαφορα. Και η διαφορα στον τροπο που θα απλωνει θα ειναι αισθητη σε σχεση με τον κινητηρα που εχεις και με αυτον που θες να βαλεις.
Εγω παντως προσωπικα η θα την εκανα την ιστορια για τριλιτρακι, η θα καθομουνα οπως ειμαι.
Συντηρηση πανω κατω τα ιδια εξοδα εχουν ολοι.
Διαφορα μονο στην καταναλωση θα δεις.
Και τον τριλιτρο προσωπικα παλι, θα τον δηλωνα η 2,0, η 2,2.
Και πιστεψε με κανενας δεν θα ειναι σε θεση να το παρει πρεφα.
Ξερω οτι ακουγονται καπως ολα αυτα.
Σου λεω τι θα εκανα.
Αυτο που σου προτεινω ειναι να βαλεις ενα εξακυλινδρο διλιτρο, που ειναι και κατι λιγοτερο απο 2.000 κυβικα, δεν εχει εξωφρενικα τελη, και να τον δηλωσεις και να εισαι καθολα νομιμος απεναντι ελληνικο κρατος.