Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
πραγματικα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους μετατροπες...
χαλανε το χαρακτηρα του αυτοκινητου.

δεν μπορει και, δεν ξερει ο καθε βελτιωτης καλυτερα απο το ντιβιζιον...
ολα αυτα τα φανσι προτζεκτς η ιστορια εχει δειξει οτι καταληγουν ειτε εκθεματα με ελαχιστη χρηση, ειτε θαμωνες συνεργειων...

λεω στοπ στις "αλχημιες" καθε wannabe famous...

τα εργα τεχνης δεν μουτζουρωνονται... δεν μπορει ο καθε μπογιατζης να πιανει πινελο και να θελει να βελτιωσει τη τζοκοντα...

αν καποιος θελει να μην τον περναει κανεις ας παρει πορσε τουρμπο.
οποιος παιρνει bmw Μ γι' αυτο το σκοπο, πυροβολει τα ποδια του...
Καλα, ωραια ολα αυτα που λες για το M division κτλ και οτι τα εργα τεχνης δεν μουντζουρωνονται μπλα μπλα μπλα....για πες μας λοιπον ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΤΖΟΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?
...Χμμ μου φαινεται οτι εχεις αρχισει να μυριζεσαι τις κολωνες που θα μαζευεις απο τις αλχημιες και κανεις οτι μπορεις ωστε να κρατησεις τον αριθμο των αυτοκινητων που θα χρειαζεσαι κυαλι να τα δεις, στο ελαχιστο...βλεπεις πριν εβγαζες το τηλεσκοπιο μονο για τα porsche αλλα τωρα με αυτα τα κ@λ@project σκεφτεσαι οτι θα πρεπει να το εχεις μονιμα στο ταμπλο του αυτοκινητου και απο οτι εχω καταλαβει δεν σου ταιριαζει οπτικα με το εσωτερικο του αυτοκινητου σου. Δεσμευομαι δημοσια εδω στο forum, να αφιερωσω οσο χρονο χρειαζεται ωστε να βρω ενα compact τηλεσκοπιο που να δενει οπτικα και να αποτελει αναποσπαστο κομματι του Μ division εσωτερικου σου...