Παρόμοια περίπου εμπειρία πέρυσι το καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές στη Ρόδο. Σε εστιατόρια (4 διαφορετικά), εξυπηρετούσαν σε ΟΛΑ τους ξένους πελάτες πολύ πιο γρήγορα από εμάς (κι ας είχαμε πάει πρώτοι), ενώ το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στους ξένους ήταν όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι τους κι εμείς για εξυπηρέτηση έπρεπε να περιμένουμε μισή ώρα. Και το οξύμωρο είναι ότι εμείς δυο άτομα κάναμε λογαριασμό όσο έκαναν οι ξένοι ανά τέσσερα! Για να μην πω για τον τελευταίο εστιάτορα που προσέφερε γλυκό μόνο στους ξένους (εμείς κι ένα άλλο ζευγάρι Ελλήνων ήμασταν και σε κανέναν οι γελοίοι δεν προσέφεραν γλυκό!). Μόνο σε ένα εστιατόριο είχαμε παρόμοια μεταχείριση, το οποίο ήταν (εντελώς τυχαία? δε νομίζω) το καλύτερο απ'όλα τα υπόλοιπα. Γιατί υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες, απλά σε μερικά μέρη σπανίζουν.

Αυτή λοιπόν είναι η δουλοπρέπεια, ο αντιεπαγγελματισμός και εν τέλει η ανοησία του Έλληνα μαγαζάτορα έναντι των συμπατριωτών του. Δεν πειράζει όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα και τώρα κάνουνε τούμπες για να δουν κανένα Έλληνα πελάτη. Είναι όμως πλέον αργά.
Ο ελληνικός τουρισμός υποφέρει κατά κύριο λόγο από τους υποτιθέμενους αυτούς επαγγελματίες, που μόνο υπεύθυνα κι επαγγελματικά δεν φέρονται, κυρίως σε εμάς που με τη γαλαντομία μας (σε υπέρμετρο βαθμό καμιά φορά, κάτι που είναι αρνητικό για εμάς αλλά άκρως θετικό γι'αυτούς) είμαστε αυτοί που πραγματικά στηρίζουμε την εγχώρια αγορά. Ας έχει, ας περιμένουν τώρα από κανένα Γερμανό ή κανένα Άγγλο που παραγγέλνουν μια μερίδα φαϊ και φέρνουν τη σαλάτα μαζί από το σπίτι (δε θέλω να είμαι απόλυτος, πάντως αναμφίβολα ξοδεύουν πολύ λιγότερα από εμάς και ίσως και καλά να κάνουν), να βγάλουν τα σπασμένα και ο εγχώριος τουρισμός ξέρει πολύ καλά που να πάει. Σε μέρη, είτε της χώρας μας (γιατί υπάρχουν και τέτοια) είτε του εξωτερικού, που τον εκτιμούν και του συμπεριφέρονται όπως πρέπει.

Και όσον αφορά τους ανόητα δουλοπρεπείς και αντιεπαγγελματίες μαγαζάτορες, καλά μυαλά!!