Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aggelosmk2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον...και ο Fad3in & o Ghost-rider ειχαν δικιο . Το pro-kit ειναι πιο σκληρο απο τα H&R .
Μικρη η διαφορα αλλα ειναι. Δεν ισχυει λοιπον αυτο που ειχα γραψει τουλαχιστον για BMW .Eκτος κ αν μου ειχαν πει για τον ετερο τυπο ελατηριων της eibach .

Aρα λοιπον αφου θελω ενα σχετικα μαλακο ελατηριο για τα bilstein sport που φοραω η λυση ειναι τa H&R και το Αpex ....??
Aγγελε επειδη παλιοτερα στο δικο μου ειχα για λιγο καιρο ΑPEX ΚΑΙ Η&R δεν εχουν διαφορα στην σκληροτητα, το κακο με τα ΑPEX ειναι οτι χαμηλωνουν πισω πολυ, πχ 4εμπρος 4 πισω, ενω το Η&R 4εμπρος 1,5 πισω , με αποτελεσμα να "στεκετε' πιο αρμονικα το αυτοκινητο, και οχι οι πισω τροχοι να μπαινουν μεσα στο φτερο.
Ενα αλλο μειον για μενα,ειναι οτι με τα apex σε γρηγορα στροφιλικια καταλαβαινα οτι "κωλος" του αμαξιου βυθιζεται πιο πολυ με αποτελεσμα η "μουρη" να ελαφρωνει.
Ενω με τα Η&R το αμαξι το αισθανομουν πιο αρμονικο, πιο ουδετερο θα ελεγα.
Αυτος ηταν ηταν ο λογος που εβγαλα τα apex σε ενα μηνα.
Τωρα αν θες την γνωμη μου, μεταξυ ολων καλυτερη επιλογη ειναι να βαλεις Mpack ελατηρια, "Οπως εκανα και εγω, αφου εντωμεταξυ ειχα δοκιμασει και μια τετραδα VIDEN " ειναι η χρηση τομη και σε ανεση και σε κρατημα.