Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον απαντω τελευταια φορα στο συγκεκριμενο thread και δεν το συνεχιζω παραπαερα!! λοιπον Patrinos οπως βλεπεις ειναι reply μετα απο δικο μου ποστ και ειναι σχετικες με το δικο μου ποστ!2 δεν βλεπω πουθενα να λες για Μ3 ουτε καν για κινητηρα 3 συγνωμη που απαντησα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο και χωρις να κανω αιτηση ωστε να μου δωσετε την αδεια να απαντησω σε ποστ σας!!! 4δεν ψαχνω να βρω τιποτα μαζι σου και δεν εχω καμια ορεξη να βρω τιποτα μαζι σου 5 δεν απαντησα σε σενα ουτε με υφος ουτε με επιθετικο τροπο απλα ανεφερα δικη μου εμπειρια!!

Φιλε Μ αριος οπως βλεπεις δεν απευθυνομουν σε κανενα συγκεκριμενο προσωπο και μιλουσα σε 2ο προσωπο οπως ακριβως μιλησε ο φιλος Patrinos που καλιστα μπορουσα να το παρω και γω προσωπικα!!!!

Σταματηστε να στραβωνετε με οτιδηποτε συμβαινει και πριν στραβωσετε διαβαστε 2 φορες το ποστ του αλλου μηπως και κατι δεν καταλαβατε σωστα πριν αρχισετε τα
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 2-3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙ το τονιζω γιατι παλι βλεπω να φουντωνει καποιος και να λεει διαφορα χαριτωμενα!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις κανει λαθος και στο ειπαν λαθος. αυτο που γινεται με καποιο μοτερ Μ3 το οποιο δε θυμαμαι αν ειναι ο S54, ειναι οτι αν εισαι παρκαρισμενος με οπισθεν, και κυλησει το αμαξι προς τα πισω για οποιονδηποτε λογο σβηστο, κλωτσαει δοντι η καδενα και υπαρχει πιθανοτητα να καρφωσεις βαλβιδες
    επειδη οπως προανεφερα καλο ειναι να διαβαζουμε τα παντα πριν πουμε την λαλακια μας κοιτα αν αναφερω πουθενα Μ3 και το μι ειναι και με κεφαλαιο μαλιστα.. και κατι αλλο δηλαδη οποιος απανταει μετα απο το ποστ καποιου αλλου παει να πει οτι μιλαει στον προηγουμενο? ρε φουτζιγιαμα αει φτυστα μπουτια σου γιατι εισαι ορεξατος.. εισαι επιθετικοτατος και εριστικοτατος σαν εμενα. μην ζητας λοιπον τα ρεστα.

2. The Following User Says Thank You to patriNOS For This Useful Post:

gyiama (17-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP