Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα σε αυτο το ποστ σου φιλε μου δεν γραφεις πουθενα ΣΒΗΣΤΟ!!!!! εξαλλου η ερωτηση ειναι αν κουμπωσεις εν κινηση οπισθεν!!!τωρα αν κανεις την λαλακια και αφησεις σβηστο και τσουλιτο το αμαξι σε γκρεμο και αφου πιασει τα 50χλμ εσυ καρφωσεις την οπισθεν εεεεεε τι να πω τα θελει ο κ.......ς σου!!!! τωρα να τσουλισει μονο του ειτε εχει μεσα 1η και παει πισω ειτε εχει μεσα οπισθεν και παει μπροστα δεν παιζει να καρφωσει ουτε βαλβιδες ουτε τπτ εκτος πια αν ειναι σε κατηφορα 89 μοιρων εεε οποτε και το βαρος του αυτοκινητου θα τα γυρισει ολα!!!!
    δεν το λεω για σενα προσωπικα ετσι???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κινιτηρας για να καρφωσει βαλβιδα δεν χριαζεται ουτε κατηφορα γκρεμου ουτε τιποτα.. μια πληρη περιστροφη του στροφαλου ειναι αρκετη για να στραβωσουν τα παντα μεσα με ταχυτητα μικροτερη των 15 χιλιομετρων....
    ο πιο απλος τροπος για να καρφωσεις ειναι να κανεις οπισθεν σε ανυφορα και να σου σβησει το αμαξι με λιγο πατημενο συμπλεκτη.. με το που θα αφησεις τον συμπλεκτη και θα σε παρει μπροστα εχεις καρφωσει. αν δεν με πιστευεις κανε το.. εμεις το εχουμε κανει πριν απο εσας για εσας.....
    δεν μιλησα για κανενα απο τα δυο αυτοκινητα που εχεις κανει εσυ.... μιλησα συγκεκριμενα για Μ3. εχει σπασει μοτερ ετσι και το ανοιξαμε και ειχε καρφωσει βαλβιδες.. τωρα τι μου λες εσυ για αλμερα πριμερα και πριμαβερα δεν με απασχολει.. μιλησαμε για Μ3 και απαντησα για Μ3. μαλλον καλο ειναι να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι γραφω πριν απαντησεις και μην ψαχνεσαι να την βρεις μαζι μου γιατι δεν σου απειυθηνα καν τον λογο.. ρωτησε το παιδι για το συγκεκριμενο μοτερ και του ειπα οτι του εχουν εξηγησει λαθος. καλη νυχτα και πασοκ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry φιλε μου αλλα δεν φαινεται!!!!
    λοιπον απαντω τελευταια φορα στο συγκεκριμενο thread και δεν το συνεχιζω παραπαερα!! λοιπον Patrinos οπως βλεπεις ειναι reply μετα απο δικο μου ποστ και ειναι σχετικες με το δικο μου ποστ!2 δεν βλεπω πουθενα να λες για Μ3 ουτε καν για κινητηρα 3 συγνωμη που απαντησα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο και χωρις να κανω αιτηση ωστε να μου δωσετε την αδεια να απαντησω σε ποστ σας!!! 4δεν ψαχνω να βρω τιποτα μαζι σου και δεν εχω καμια ορεξη να βρω τιποτα μαζι σου 5 δεν απαντησα σε σενα ουτε με υφος ουτε με επιθετικο τροπο απλα ανεφερα δικη μου εμπειρια!!

Φιλε Μ αριος οπως βλεπεις δεν απευθυνομουν σε κανενα συγκεκριμενο προσωπο και μιλουσα σε 2ο προσωπο οπως ακριβως μιλησε ο φιλος Patrinos που καλιστα μπορουσα να το παρω και γω προσωπικα!!!!

Σταματηστε να στραβωνετε με οτιδηποτε συμβαινει και πριν στραβωσετε διαβαστε 2 φορες το ποστ του αλλου μηπως και κατι δεν καταλαβατε σωστα πριν αρχισετε τα
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 2-3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙ το τονιζω γιατι παλι βλεπω να φουντωνει καποιος και να λεει διαφορα χαριτωμενα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-06-10 στις 10:09

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP