Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: "Enjoy the moment"

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Είναι αδύνατον κάποιος χώρος να μη μας εκφράζει καλύτερα, όχι απόλυτα (διότι έτσι κινδυνεύουμε να υποπέσουμε σε φανατισμό αλλά και χειραγώγηση), αλλά περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτόν λοιπόν πρέπει να ακολουθούμε, για όσο πιστεύουμε ότι συνεχίζει να μας εκφράζει, αρκεί να το κάνουμε συνειδητοποιημένα. Γιατί η ασυνείδητη ψήφος είναι καταστρεπτική για την κοινωνία και είναι από τις πλέον υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση.
    Άρη κι εγώ που έκανα αυτό ακριβώς από το 82 και δεν βρήκα άκρη? Πηγα απο δω, πήγα απο κει, πήγα παραπέρα, φως δεν φάνηκε πουθενά... το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους είναι τα κουκιά...
    Μπούγιο και τζέρτζελο για να δείξουμε δύναμη... και την επόμενη μέρα μηδέν εις το πηλίκον
    Τι κάνω εγώ τώρα? Το μόνο που μου περνάει απ' το μυαλό, είναι να λάβω μέρος κι εγώ στα γιαουρτώματα, τίποτα παραπάνω, το απόλυτο κενό.... η πολιτική στην Ελλάδα έχει τελειώσει... τι έχει τελειώσει δηλαδή? τα τελευταία 30 χρόνια ποτέ δεν άρχισε... πουλημένα κορμιά ΠΑΝΤΟΥ με πρόσχημα την ιδεολογία....

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (15-06-10), z3 2.2 (14-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP