Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: "Enjoy the moment"

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    " Ένας φίλος μου είπε ότι "αναλώνομαι περισσότερο στο να προσπαθώ να καταλάβω τη ζωή παρά στο να τη ζω".
    Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσοι από εμάς έχουμε μπει σε αυτό το “τρυπάκι”.
    Aristent να πω την αληθεια μου,απ την στιγμη που αρχισα να ψαχνομαι και να καταλαβαινω πως λειτουργει ο κοσμος γυρω μου,τουλαχιστον σε θεματα που με αφορουσαν/αφορουν οπως εργασια,στρατός κτλ προσωπικα αρχισα να αισθανομαι και λιγοτερο αγχος για τα αιτια και τα αιτιατά στην ζωη μου.
    Η υπερβολη του να σκεφτεσαι μονο αυτο φυσικα ειναι μπουμερανγκ!
    Σκεψου το σαν μια εναλλακτικη αποψη επι του θεματος!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς έχουν δίκιο οι ξένοι που λένε πως είμαστε η χώρα της υπερβολής... φαίνεται πως το "παν μέτρον άριστον" δεν ισχύει στην χώρα που το δίδαξε στους υπόλοιπους λαούς ...τι ειρωνεία!
    Σωστα τα λες! Απλα να προσθεσω οτι οι αρχαιοι ελεγαν "Μέτρον Άριστον",
    χωρις την νεοελληνικη προσθηκη του "παν(τος)"!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωταρχικό μου μέλημα και το πιό σπουδαίο είναι η υγεία, επειδή έχασα πριν πολλά χρόνια την μητέρα μου αρκετά νέα, αλλά και επειδή ο ίδιος βγήκα νικητής, τουλάχιστον εδώ και 5 χρόνια προς το παρόν.
    Ειλικρινά δεν με ενοχλεί, αν δεν μπορώ να φάω σε σίκ εστιατόρια, να τα σπάσω στα μπουζούκια, με ευχαριστεί ένα τσιπουράκι με γάβρο σε κάποιο ουζερί, και αν δεν υπάρχει δυνατότητα και σε αυτό, μιά βόλτα πάνω-κάτω στην παραλία με σποράκια.
    Ωραια τα λες Gant! Συμφωνω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    απιστευτα ενδιαφερον θεμα....
    οπως προαναφερθηκε,σε μια χωρα με ιστορια τοσο παλια,που χανεται ακομα και μεσα στην ιστορια,με ανθρωπους που κατατασονται στο ζενιθ της φιλοξενιας και στο ναδιρ της μπαμπεσιας,μια χωρα οπου το ΔΝΤ ειναι μεσα στα σπιτια μας και οι Porsche,merc bmw στα γκαραζ μας,εμεις εχουμε ξεχασει τι σημαινει να εισαι ανθρωπος.
    Μεχρι εδω καλα τα λες βασικα,αλλα μετα κατα την γνωμη μου αναλωνεσαι σ εναν δεδαλωδη τροπο σκεψης οπου μπερδευεις πολλα και ασχετα μεταξυ τους θεματα για τις διαπροσωπικες σχεσεις κτλ.Καπου σ εχασα,γιατι ξεκινησαμε να μιλαμε γι αλλο θεμα.
    Για το ΔΝΤ,την "μπαμπεσια" (ευγενικα το θετεις) κτλ ευθυνομαστε ολοι μας.
    Παπανδρεου και Μητσοτακηδες και Καραμανληδες ψηφιζουμε επι γενεες
    και μας κακοφανηκαν οι Bush στην εξουσια των ΗΠΑ και βγηκαμε στους δρομους για τον πολεμο κτλ κτλ κτλ;

Βασικα παιδια,να μαστε καλα και να δουλευουμε λεω εγω.
    Το συστημα δεν το κερδιζεις.Το θεμα ειναι να ζεις σχετικα ανετα μεσα σ αυτο.
    Ν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fad3In : 14-06-10 στις 13:22

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP