Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Βάψιμο; Προετοιμασία / Υλικά / Στέγνωμα!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν κάποιες ερωτήσεις και από εμένα.

1) Οι τιμές ολικής βαφής δεν καθορίζονται από τα πόσα χτυπήματα έχει το αυτοκίνητο και γενικά πόσο χρόνο χρειάζεται να φτάσει το αμάξωμα σε τέλεια κατάσταση πριν το βάψιμο?
    2) Πόσα στρώματα βαφής και πόσα βερνικιού περνιούνται σε μια ολική επαναβαφή συνήθως?
    3) Σε περίπτωση αλλαγής χρώματος στο αμάξωμα η τιμή αυξάνεται συνήθως?
    4) Όταν το αυτοκίνητο κάνει επαναβαφή τρίβεται όλο μέχρι να χαθεί το χρώμα τελείως?
    5) Σε τι βοηθάνε τα πολλά στρώματα χρώματος? Έχω ακούσει κάτι ότι όσο πιο πολλά στρώματα τόσο αποκτά το χρώμα πιο πολύ βάθος.
    6) Τα πολλά στρώματα βερνικιού βοήθανε σε κάτι πέραν της γυαλάδας και προστασίας? Και εδώ έχω ακούσει ότι εάν υπάρξουν βαθύτερες γρατζουνιές, που σε άλλο αυτοκίνητο θα χρειαζόταν επαναβαφή, μπορεί να σωθεί η κατάσταση με καλό γυάλισμα?

Όποιες απαντήσεις μπορούν να απαντηθούν θα βοηθούσαν πολύ
    απο τις λιγες γνωσεις που εχω πανω σε αυτο το θεμα εχω να πω:

1)ενα μερος ναι παιζει ρολο το τι δουλεια εχει το αυτοκινητο ωστε να γινει καταληλο για να πεναβαφει!!δλδ αν εχει πολυ λαμαρινοδουλεια χτυπηματα-σαπιλες-σκουρια λογικο ειναι να ανεβει και ι τελικη τιμη
    2)2 στρωματα βαφης παιρνιουνται κανονικα και 2 στρωματα βερνικι(ενα ''πεταχτο'' και ενα το κανονικο)
    3) τα πολλα στρωματα χρωματος δεν βοηθανε πουθενα!!!τα στρωματα βερνικιου βοηθανε δλδ αν βερνικωθει το αυτοκινητο τριφτει και ξαναπεσει βερνικι αποκτα περισσοτερο βαθος στην οψη!!!
    4)οταν κανει επαναβαφη τριβεται συνηθως σχεδον μεχρι το ασταρι!σε καποια σημεια μπορει να φτασει λαμαρινα(γωνιες,φτερα κλπ)και σε αλλα να μεινει ακομα χρωμα επανω του!!
    5) οταν κανεις αλλαγη χρωματος η τιμη μπορει να ανεβει λιγακι(συνηθως βαφεται εξωτερικα μονο)αλλα αν γινει ολικη πραγματικη βαφη χρωματος δλδ μεσα εξω να ξηλωθει ολο και να βαφει η τιμη θα ανεβει δραματικα!!!
    6)τα πολλα στρωματα βερνικιου μπορει να βοηθανε περαν της γυαλαδας στην προστασια απο καμια κουτσουλια(δλδ να μην φτασει ευκολα μεχρι κατω)αλλα τπτ αλλο δεν νομιζω να προσφερει!! οκ αν κανεις 2mm βερνικι ναι μπορει μια γρατζουνια που σε νορμαλ περιπτωση να εκανε καλη ζημια με το παχυ βερνικι να μην φτασει τοσο κατω!!!αλλα δεν ειναι σιγουρο αυτο!!ασε που με πολυ παχυ βερνικι μετα το αυτοκινητο φαινεται καπως!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 14-06-10 στις 08:41

2. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

liakos (14-06-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP