-
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες Νίνε, μόνο που τούτη η δουλειά είναι λίγο διαφορετική. Και επειδή βλέπω πως γνωρίζεις, φανταζομαι πως αντιλαμβάνεσαι και τι θέλω να πω. Δημιουργείς όμως (ίσως) λάθος εντυπώσεις, σε κόσμο που (ίσως) δεν γνωρίζει όσα εγώ και συ στο επάγγελμα.
Να σου δώσω και ένα παράδειγμα:
Λίγες μόλις ώρες πριν, η γυναίκα μου πλήρωσε στα Άνω Μερά (κwλοχώρι) στη Μύκονο, 72 ευρώ σε ταβέρνα για να φάνε τρία άτομα, τρία κυρίως πιάτα, δύο σαλάτες και τρεις κόκα κόλες. Πάνε καλούα ρε τα άτομα εκεί πέρα ??????? Και όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη χάλια ποιότητα στο φαγητό. Εύκολα.
Στη φανοποιεία / βαφή όμως, ξέρεις πόσοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα ? Εγώ ας πούμε θεωρώ απαράδεκτο να βλέπω μέσα από το βαμμένο φτερό / καπό, τις γραμμές από το 80άρι, επειδή βαριόντουσαν να τις γλυκάνουν πριν συνεχίσουν με αστάρι. Και επιπλέον όλη η πάντα να είναι μέσα στα 'κύματα'. Σε Α5 καινούριο κιόλας ? Στην αντιπροσωπεία κιόλας ? Όχι ρε γμτ !!! Και ο πελάτης να μη βλέπει τίποτα ???? Να μου λέει 'μια χαρά είναι!' Με νιώθεις τι λέω ??? Και αυτή είναι η άλλη άκρη του νομίσματος. Γιατί και ακριβά πληρώθηκαν και σκ@τ@ δουλειά έκαναν.
Γι αυτό επίσης διαμαρτύρομαι όταν ακούω τιμές χώμα από διάφορους 'αλεξιπτωτιστές', χωρίς όμως αυτό να σημαίνει (όπως είπα και πριν)ότι δεν υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες στο χώρο μας. Απλά λέω πως δεν έχουν όλοι την ικανότητα να κρίνουν μια δουλειά και επειδή ακούμε μια χαμηλή τιμή κάνουμε τρελό πάρτυ και βγάζουμε όλους τους υπόλοιπους....απατεώνες.
Σίγουρα ο χώρος (όπως και πολλοί άλλοι) χρειάζεται ξερκαρτάρισμα και εν όψη της οικονομικής κρίσης θα κάνει πολύ καλό στους σωστούς επαγγελματίες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 12-06-10 στις 01:14
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP