φιλοι μου.....εχω νεα μετα απο ταξιδι..............!!!!

Το γνωστο πλεον.....ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ (375 απολαυστικοτατα πλεον χλμ).Αν κ φορτωμενος τιγκα με πραγματα κ οικογενεια.......η μπουμπου πηγαινε σε κατηφορες,ευθειες,ανηφορες λες κ ηταν ΟΛΟΑΔΕΙΑ...!!
Μεση ωριαια ταχυτητα εγραψε το κοντερ τα 100χλμ....με μεγαλυτερη ταχυτητα στην Ιονια τα 200 (επεσε παντοφλα βεβαια) κ σ ολο το ταξιδι (πουθενα δεν δουλεψα για πρωτη φορα cruise control) απο 80-160 για χαβαλε με προσπερασεις εκ του ασφαλους κ ανεβοκατεβασματα (ταχυτητας) που ουτε στον υπνο μου δεν φανταζομουν...........!Η καταναλωση ηταν ακριβως οση κ ολες τις φορες που εχω ταξιδεψει με την οικογενεια μου (περιμενα πολυ παραπανω με τα τσιμπηματα που εκανα) αλλα κανοντας 380 περιπου χλμ. το κοντερ μου λεει οτι εχω αλλα 230 για να μεινω απο βενζινη.....οσα οποτε ερχομουν παντα στο νησι αλλα οχι με τετοια ανεβοκατεβασματα κ τοση......ανεση!!!!
Τα σχολια λοιπον απο το ταξιδι με την οικογενεια ειναι ΕΞΟΧΑ.........Αυριο επιστρεφω Αθηνα ΜΟΝΟΣ!!!!!!!
Να δουμε αν θα φτασει το ρεζερβουαρ για αυτο το ταξιδι......αχαχαχχαχαχ......
Οπως κ να χει ειναι απολαυση να χαιδευεις το γκαζι κ να περνας 4-5 αυτοκινητα ή 2-3 νταλικες λες κ ειναι σταματημενοι..................!
Νεοτερα λοιπον για καταναλωση απο Δευτερα σε πιο.....σπορ οδηγηση..........!

ΚαλEss ΣυνεχειEss...............!