Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 105

Θέμα: ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ!--Απολογισμός - Αναπόληση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

πω πω καλα μιλαμε μου εκανες ζημια στεφανε... ακομη ειμαι ανατριχιασμενος. πραγματικα με διαπερασε ριγος με το που το διαβασα. τι μου εκανες να ηξερες.. απο την μια ανατριχιαζα και απο την αλλη χαμογελουσα γιατι μου ερχοντουσαν διαφορετικες αναμνησεις σε καθε προταση.να σου πω και κατι.καλυτερα ειμασταν φιλε.ουτε αδερφες βγηκαμε ουτε λεσβιες(σημερα πλεον το να εισαι ομοφυλοφιλος ή bisexual ειναι πλεον τις μοδας με τα προτυπα που δινονται). ειμασταν παιδια που γυρναγαμε όλοι μέρα στους δρόμους και παίζαμε.εχουμε αναμνησεις απο τα παιδικα μας χρονια και εχουμε να λεμε ιστοριες για το τι καναμε μικροι.αν ρωτησεις τα σημερινα παιδια να σου πουν κατι απο τα παιδικα τους χρονια το μονο που εχουν να απαντησουν είναι πως περασαν την πιστα στο ταδε παιχνιδι πως έκανα αυτό στο facebook και ολο τέτειες λαλακίες... άσε που η νέα μόδα τώρα είναι να έρθει ο πιτσιρικάς που ειναι 16 χρονων με μαλλι γιεγιε πυραμιδα, να σου πει τι κοιτάς ρε λαλακα να του τις βρέξεις και μετά να σου κάνει και μια μήνηση απο πάνω για ξυλοδαρμό ή να σε τραβάει στα τμηματα.

2. The Following 3 Users Say Thank You to patriNOS For This Useful Post:

munchen (09-06-10), Ptboul (09-06-10), Stefanos_Cool (09-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP