αυτο το κακο εχει ο αστερης,πας για μια και σου λεει κοιτα τι εχεις..και βρισκω κατι καθετες απο πορτιες που αυτος τις ειδες με τα μεταλλαγμενα του ματια
ενω σε εμας ειναι αορατα.και μετα σου βαζει την μπλε λαμπα και τα βλεπεις ολακαι σου δημιουργει αναγκες και ανησυχιες!
μου ειχε πει μια ιστορια.πηγε να αγορασει φορτηγακι για την δουλεια του απο την μερκ γιατι το χρειαζεται το καλοκαιρι οταν παει μακρια ελλαδα η' στον μακρινο βορρα
για χαλαζια.εκανε ειδικη συμφωνια με τον πωλητη και υπογραψε ενα χαρτι απο δικηγορο,οτι εαν ερθει το αυτοκινητο και εχει "ατελειες " στην βαφη θα του κανει επιπλεον εκπτωση 20% .του εξηγησε οτι ειναι
του επαγγελματος.ο πωλητης μαλλον δεν τον πιστεψε η' ηταν αισιοδοξος οτι η μερκ δεν θα κανει τετοιο πραγμα.
μολις ηρθε το φορτηγακι και το του το εδειξε ο πωλητης,του λεει εδω ειναι ξαναβαμμενο,χωρις μετρητη ,μονο με τα ματια.παει ο πωλητης φερνει τον βαφεα με το εργαλειο
,μετρανε και βρισκουν οτι οντως εχει δικιο.φυσικα και το πηρε με εκτπωση.
ειναι πολυ καλος μαστορας.εγω μολις μου διορθωσε ενα λακουβακι μετα με χτυησαν στο ιδιο σημειο,τζαμπα 80 ευρω το λακουβακι,ακριβη δουλεια αλλα ηταν πανω σε νευρο,οπως παντα σε εμενα
το κακο ειναι οτι ουτε ο δασκαλος του ουτε αυτος .οταν σου λενε οτι δεν ειναι δουλεια τους για μια ζημια που πας και θελεις βαψιμο,δεν σου συστηνουν κανεναν γιατι ξερουν μαλλον οτι κανεις δεν αγαπαει αυτο που κανουν.
ο ιδιος ηταν παλια βαφεας και τα δικα του τα κανει ο ιδιος στο ρυσιο ,το παλιο του μαγαζι και κατοικια.

και σου δημιουργει αναγκες και ανησυχιες!
Απάντηση με παράθεση