Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Νέα iX3 Neu Klasse

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα,ειχα παντα αυτην την απορια.ενα σουβ ,τοσο ψηλο με τεραστια μαζα ,πως εκμεταλευεται την πισω κινηση? στον δρομο τι βλεπεις? τι διαφορα εχει απο ενα χωρις?
    Είναι αυτό που λένε, αν πλέον έχεις ανάγκη ένα 4x4/SUV αλλά θες και να οδηγάς, τότε μόνο τα BMW (άντε και Ford ή Alfa) σου δίνουν τη λύση. Προφανώς δεν είναι το ίδιο με μια 3αρα/5αρα, αλλά από την άλλη δεν είναι τόσο αναίσθητο όπως τα άλλα SUV (και τα έχω οδηγήσει σχεδόν όλα). Και ναι, μπορείς να κάνεις ένα ανάποδο ή μια donutια Σε Sport+ για κινητήρα και κιβώτιο, ακολουθούσα μεγάλες μηχανές που κάνανε τη διαδρομή από Μέγαρα προς Ψάθα και Πόρτο Γερμενό, χωρίς να νιώθω -και τόσο πολύ- το βάρος, για να κάνεις χαβαλέ είναι μια χαρά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαφορά είναι ότι κάνει και ανάποδο …Για off road δυνατότητες δεν έχω άποψη ούτε το πήρα για αυτό απλά ένα οικογένεια ψηλό suv καθημερινό και ασφαλές ήθελα....
    Μαζί σου για τα ανάποδα Γενικά το Χ3 (MEK ή ΗΚ) είναι αρκετά ικανό εκτός δρόμου, το πιστοποιώ προσωπικά. Το περιορίζουν -προφανώς- το ηλεκτρονικό μπλοκέ και τα συνήθως μεγάλα ζαντολάστιχα, αλλά μας έχει πάει παντού (όχι, δεν έχω περάσει ποτάμια), βουνό, παραλίες, κατσάβραχα, κατσικόδρομοι, χιόνια κλπ. Για normal καταστάσεις, που θα ζητήσεις τη 4κίνηση, το ύψος και τα μπλοκέ, το Χ3 είναι υπερ-ικανό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Ace : 06-10-25 στις 07:33

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP