-
το φανταστηκα,εχω ακουσει πολλες ιστοριες..οσες φορες εχει κανει κατι για πελατη η μαμα ειναι μεσω του αντιπροσωπου,οποτε εχω καταλαβει οτι δεν θελει να χαλασει τις σχεσεις της με τους αντιπροσωπους για λαθη,εξαλλου συμφερον εχει οταν κλεβουν, τζαμπα λεφτα φερνουν..εδω εκανα στην ελλας παραπονα και μεσω τηλεφωνου και με μειλ ,με λεπτομερειες ,στοιχεια και μου απαντησαν με ενα ξερο...ο επισκευαστης ισχυριζεται οτι ακολουθησε την αυτοματοποιημενη διαδικασια και δεν εκανε λαθος..δεν ασχολουνται..αν δεν κανεις νομικη κινηση δεν ιδρωνουν.και νομκα να πας παλι θα βγουν λαδι,αφου σκοπος τους ειναι να συγκαλυφθουν.
αντε να βρω εγω τι τιμες διαγνωσης εδωσαν απο εδω γερμανια, τιμολογια νεων ανταλλακτικων απο αποθηκη και παλια ανταλλακτικα .εγω τα ζητησα αλλα σιγα μην κανουν κινηση...αν ηταν καινουριο μπορει να ιδρωνε το αυτακι τους,για ενα παλιο ,σου λεει πανε παρε ενα καινουριο .
λες να μην παω εξω σε συνεργειο μην μου συμβει αυτο και μετα αντε να βγαλεις ακρη με τον ιδιοκτητη.οτι στην αντιπροσωπεια θα εχεις τουλαχιστον μια πιθανοτητα να σε δικαιωσει η bmw αν αδικηθεις και γινει ενα μεγαλο λαθος..τελικα πουθενα δεν βρισκεις το δικιο σου.η μονη λυση ειναι να αλλαζεις καθε το πολυ 6-8 χρονια αυτοκινητο η' να παρεις πτυχιο μηχανικου και ενα διαγνωστικο.
-
The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:
BILL007 (26-09-23), Vassilis ///M (27-09-23)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP