Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

στην μια εβδομαδα που περασε και μου συμπληρωσαν ενα λιτρο λαδι,εκανα 500 χιλιομετρα.δεν εκαψε σταγονα,δεν κατεβηκε η σταθμη καθολου.τα λαδια απο τα βαρελλια ηταν τρυπια τελικα.προφανως για να συνεχιστει το αρμεγμα στα τσιμουχακια.πηγα κει για να φτιξω το αυτοκινητο και μου το χαλασαν μεσα σε 5 μηνες.αλλα μετα το τελευταιο παθημα καταλαβα οτι πλεον πανε για μεγαλυτερο αρμεγμα,τα τσιμουχακια.εχει πλακα πως το κορυφωνουν για να σε πιασουν στα διχτυα τους.

η λεξη λεγεται αρμεγμα.ναι η αντιπροσωπεια στην θεσσαλονικη αρμεγει.

σημερα εγινε και επισημα η αποκαλυψη οτι αρμεγει. ναι ,φταιω καλα να παθω που τους πιστεψα,αυτη ειναι η επισημη απαντηση που μου εδωσε ο υπευθυνος του συνεργειου οταν του ειπα οτι εγινε ενα μεγαλο λαθος,οταν του ειπα οτι ο μηχανικος με διαβεβαιωσε οτι μετα την αλλαγη της αντλιας και των μεταλλων δεν θα ξαναψει λαμπακι.. μπραβο μου που τους πιστεψα και τους εμπιστευτηκα να φτιαξουν το αυτοκινητο μου,μου ειπε ειρωνικα .αμφιβαλλω αν αλλαξαν και κατι εκει μεσα πλεον.μαλλον πληρωσα τα δωρεαν μπεκ ,του γκουντ γουιλλ.
    βεβαια το ηξερα οτι θα ειχα τετοια αντιμετωπιση,μου το ειπε ο σταματης αλλα και ο αγγλος,βλεπετε το αρμεγμα της μαμας ειναι διεθνες σπορ.οποτε δεν συνχυστηκα,πηγα ψυχολογικα προετοιμασμενος.αλλα αν επιτρεποταν μια μπατσα την αξιζε.

.Cases like that over here you would never get the dealer to admit a mistake and you certainly wouldn’t get your money back.
    They stand firm and insist the parts were faulty your only option would be through small claim courts but chances of success are low.
    καλα να παθω για να μαθω.τα πρωτα μου χιλιαρικα τσαμπα..κερασμενα.αυτα που κοροιδευα και προσεχα να μην παθω τοσα χρονια τα επαθα .τα γραφω εδω για να μην ξαναπατησετε σε αντιπροσωπεια.γιατι ουρες κανει ο κοσμος να παει .τωρα καταλαβα γιατι τους γινονται συνεχεια μυνησεις.καποια κοροιδα πρεπει να πληρωσουν ολη αυτη την γκλαμουρια.ομως φταιω γιατι δεν με υποχρεωσε καποιος να παω,εγω διαλεξα να εμπιστευτω τους ασχετους και ξεδιαντροπους.αλλωστε αυτο μου ειπε και ο υπευθυνος συνεργειου.βγαλε με στις ειδησεις στα καναλια ,κανε οτι θες εγω δεν εκανα λαθος.
    εγω το μονο που του ευχομαι ειναι να τα δωσει σε γιατρους,ειναι μια ευχη που δεν την εχω δωσει ποτε γιατι ειναι σκληρη αλλα ο ιδιος την αξιζει.γιατι υπαρχει λογος που τιμα αυτην την θεση ακομα εκει.ξερει να δικαιολογει τα σδικαιολογητα ,να λεει ψεμματα για κρατησει την θεση του και να αρμεγει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 19-09-23 στις 18:22

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (19-09-23)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP