Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
μπροστα σε μαμα μορφη δε μπορεις να ρυθμισεις το καμπερ εκτος και αν σου βαλουν shims/αποστατακια/ροδελες για να μεγαλωσει η γωνια αν και αυτο γενικα ειναι πατεντα..το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η αλλαγη της συγκλισης/αποκλισης...πισω μπορεις να ρυθμισεις καμπερ αλλα σε μικρο ευρος....0 καμπερ δε θα φτασεις ποτε.. να φανταστεις με ενα ελαφρυ χαμηλωμα η μινιμουμ τιμη ειναι περιπου -1,5 μοιρα....οσο για τη συγκλιση-αποκλιση πισω, εγω δε θα εβαζα αποκλιση εκτος αν το αμαξι το εχεις μονο για αυτη τη χρηση...οι αντιστρεπτικες και τα δεσιματα στο σασι οπως θολομπαρες χιαστι κλπ αλλα και τα πιο χαμηλοπροφιλα λαστιχα, βοηθανε στο να σπαει η προσφυση πιο αποτομα και σου δινουν πιο καλο ελεγχο και πληροφορηση...βεβαια οτι και να κανεις δυστυχως με αυτο το μοτερ δε μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο σε ασφαλτο γυαλι...κολλα και το διαφορικο για να σε βοηθησει ακομα παραπανω...αλλα γενικα αυτο που θες δυστυχως δε γινεται...αν θες και καθημερινο αμαξι και να κανεις παιχνιδι με ασφαλεια θες πολυ μεγαλυτερο μοτερ....για τα δικα μου γουστα ακομα και το 328 δεν αρκει... γενικα ξεφευγεις απο καθε αποψη...αν θες τη γνωμη μου στησε καλα το αυτοκινητο σου να ειναι για στριψιμο και να εχει καλη προσφυση σε ολες τις συνθηκες και οπου εχει γυαλι ασφαλτο (πραγμα διολου σπανιο στους δρομους μας) πλαγιαζεις ανετα χωρις να το σπας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ///Maniac : 12-03-21 στις 21:18
-
The Following 2 Users Say Thank You to ///Maniac For This Useful Post:
BILL007 (14-03-21), Kostas Maras (13-03-21)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP