goodridge και ebc εχω δει να βαζουν οι περισοτεροι ,με τα πρωτα να ειναι η μεγαλη δυναμη..6 χρονια????...τα μαμα τελικα δεν γνωριζει κανεις ποια ειναι?? παντως σιγουρα δεν ειναι καμμια απο αυτες που συζηταμε, ..εδω τωρα τιθεται και ενα ζητημα που κατα καιρους γινεται κοκκινο πανι στα φορουμ..κατα ποσο καποια ανταλλακτικα της μαμας ειναι ακριβοτερα οχι μονο επειδη εχουν την σταμπα αλλα και λογω καλυτερης ποιοτητας..οχι οτι ειναι καποιας αγνωστης μαρκας αλλα η ιδια η μαρκα-εταιρεια μπορει σαν αφτερμαρκετ να εχει διαφορετικες προδιαγραφες αποτι αυτες που δινει στην μαμα..

νικο να σου πω την αληθεια παντα οταν εχονται τα 2 χρονια και τα κλεινω οπως τωρα δεν καταλαβα ποτε καποια διαφορα στο πατημα,μαλλον δεν τα ζοριζω αρκετα και συχνα,φαινεται...αν δεν το εβγαζε στο μπι-σι δεν θα καταλαβαινα κατι..και η αληθεια ειναι οτι την παταω και εγω με τον ιδιο τροπο ,δλδ τα τακακια γιατι και εμενα μου λενε οτι θελουν αλλαγη οι συνεργειατζηδες..βεβαια εχουν ενα χρονο που το λενε ,μεσα λεει αλλαγη σε 40.000 και εγω εχω κανει αλλα 7-8000 χιλ ηδη απο τοτε που μου το ειπαν...και εκει δεν ξερω το γινεται..νομιζω οτι τελικα το μπι-σι με τον αισθητηρα συνεργαζονται μονο οταν πεσει αρκετα το παχος ,οταν θελει δλδ , πραγματικα αλλαγη..στο συνεργειο που μετρανε με τον στυλο τον ειδικο εχει ακομα παχος το οποιο ομως γιαυτους ειναι το οριο ,οπως σε ολα ,ενω εχει ακομα ψωμι το τακακι..τωρα στα υγρα,βασικα τα 2 χρονια μου τα βγαζει στο μπι-σι και εγινα ηδη κοκκινα αλλα ξερω οτι μπορουν να αντεξουν κανα 5μηνο ακομα ..το εχω δοκιμασει απο αμελεια..οποτε δεν με αγχωνει..απλα δεν ηθελα να πληρωσω την αρκετη διαφορα για μαμα και ψαχνομαι για αφτερ..ολοι για μοτουλ μου λενε 4 η΄5.1 αν και στις οδηγιες στο αυτοκολλητο λεει για 4 και αυστηρα να μην παρεκλινουμε για αλλο νουμερο.ισως τοτε να μην υπηρχε βεβαια το 5.1 ακομα.νομιζω τα μοτουλ σε αφτερ μαρκετ ειναι μονοδρομος! δεν υπαρχει καποιο αλλο να βρηκα με καλυτερες προδιαγραφες σε παρομοια τιμη..ηθελα να μαθω παντως ποια ειναι τα μαμα..για να κανω συγκριση..

εσυ νικο μιας και εισαι απο σαλονικα που τα αλλαζεις και πως εκει που πας,με ποιον τροπο?