-
Παιδια καλησπερα και παλι. Επειδη ηρθε η ωρα να γινει η αλλαγη στις δισκοπλακες μπρος-πισω...και επειδη εκανα ενα σχετικο ψαξιμο, βρηκα οτι ολα τα ε36 εκτος μ3, φορανε μπροστα 286 αεριζομενη και μη..... και πισω 280 μη αεριζομενη και 276 αεριζομενη...
Στα ε46 ισχυει το ιδιο αλλα απο 325i και 328i υπαρχει επιπλεον η 300χιλιοστα μπροστα και 294 χιλιοστα πισω... και στο 330i 325 και 320 χιλιοστα μπρος-πισω αντιστοιχα...
Εγω θελω αρχικα να ρωτησω εαν γινεται απο τις πισω μη αεριζομενες που εχω 280 χιλιοστων, να βαλω αεριζομενες 276 χιλιοστων, καθως ειναι πιο φαρδια η δισκοπλακα αλλα και ελαχιστα πιο μικρη. Ειναι αλλη η δαγκανα που φορανε ? Χρειαζεται αλλαγη στα μπραγκετα?
Επισης εφοσον το ε36 μπροστα φοραει μονο μια διασταση...εαν θελω να βαλω 300αρα απο ε46 πχ, η μονη λυση ειναι να βαλω μπραγκετο απο ε46...αυτο γινεται?
Πισω τα ε36 φοραγαν 276 και 280 χιλιοστα...για εκει υπαρχουν 2 ειδων μπραγκετα? Αν θελω να βαλω απο ε46 294 χιλιοστων πρεπει παλι να βαλω μπραγκετο απο ε46?
Αν εχω καταλαβει καλα και τα ε36 και τα ε46 μπροστα και πισω εχουν τις ιδιες δαγκανες εκτος του 330...
Γενικα θελω να αναβαθμισω τις διαστασεις των δισκων μου μονο χωρις να αγορασω σετ φρενων με νεες δαγκανες.
Θα ηθελα καποιος που τα ξερει καλυτερα να με βοηθησει γιατι ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση. Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ///Maniac : 17-02-20 στις 04:35
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP