-
Διάβασα όσα είπε ο καθηγητής του Γέιλ Στάθης Καλύβας και το μόνο που έχω να πω είναι άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα.
Να αποδεχθούμε την αντικατάσταση πληθυσμού και να θεωρήσουμε τον οποιονδήποτε κατοικεί στο μέρος αυτό κρίκο στην αλυσίδα των προγόνων μας. Πάει καλά ο άνθρωπος;
Ακούστε, εγώ έκανα δύο παιδιά και πιθανόν να κάνω και άλλα (με διαφορετική γυναίκα, γιατί η δική μου δεν θέλει τρίτο). Αφήστε τη βολή σας οι νεότεροι, παντρευτείτε, κάντε απογόνους... Σβήνουμε.
Δεν απευθύνομαι σε εκείνους που πουλάνε τα σπίτια τους σε Συρους, Τούρκους και Κινέζους για 250 χιλιάρικα, τα οποία θα έχουν κατασπαταλησει σε ένα χρόνο. Απευθύνομαι στους υπόλοιπους.
-
The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
A8hnaios (23-11-19), BMWNAOUSSA (03-10-20), Georgebm (23-11-19), Ptboul (25-11-19), zaharias (26-11-19), Βασιλης (26-09-20)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP