-
Ζάχο έχει ένας συνάδερφος μου εδώ στη Σουηδία ένα 318ι Τουρινκ με μ50β25 τουρμπο. Στοκ μοτέρ το πέταξε πάνω ένα Τούρμπο κ ιντερκουλερ κ το έχει 450 άλογα, το οδηγάει καθημερινά, τέρμα γκάζια κ πάντα διπλωμένος Χαχαχα το μόνο που το αλλάζει είναι τα ημιαξόνια τρεις την ώρα
. Το αμάξι από ανάρτηση έχει μόνο ελατήρια χαμιλοματος κ φρένα 325, το σύνολο του βγήκε κανένα 3χιλιαρο από ότι μου ειπαι. Αλλά budget φάση, τώρα αν θες καλά πράγματα, ανάρτηση coilpvers αντιστρεπτικές Hr, 4pπιστόνια φρένα 18 ζάντες κτλ θα σου στιχησει ανάλογα
Αν θες θα τον ρωτήσω τη φοράει από σασμάν κ διαφορικό κτλ
Η διαφορά είναι ότι όλα τα έχει φτιάξει μόνος στο γκαράζ του
άρα πιστεύω με 5-6000 θα μπορέσεις να φτάσεις αρκετά μακριά σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, αλλά πάντα θα θέλει κάτι παραπάνω όταν μπαίνεις σε αυτό το δρόμο με τα παλιά αυτοκίνητα, πάρε παράδειγμα το δικό μου το ε21, το έβαλα το σ14 κ είχα τρελαθεί λέω μια χαρά είναι, εεεεεεε μετά μπήκε στο μυαλό μου να φτιάξω καμία σκουριά να αλλάξω το χρωμα να του βάλω μπακετ κτλ κτλ κ κατέληξα να το κάνω όλο ανακατασκευή χαχαχαχαχα εκεί ξέφυγα λιγάκι
Εμένα το τέλειο ε30 κατά άποψη μου είναι να το φορέσεις ένα σ52 μοτέρ σασμάν μια καλεί ανάρτηση κ μια 17αρα azev κ τίποτα άλλο
-
The Following 7 Users Say Thank You to costask2 For This Useful Post:
A8hnaios (29-01-19), BILL007 (30-01-19), Leonidas_E39 (02-02-19), Panos 316T (29-01-19), pilot (29-01-19), S8N (29-01-19), zaharias (29-01-19)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP