Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTZ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλαξα φιλτρο πετρελαίου,αλλά δεν νομιζω να φταιει αυτο.Βασικά ο τεχνικός μου μου ειπε να ανοιξω το διακόπτη για 5 sec μεχρι να δουλέψει λίγο η αντλία πετρελαίου.Στη συνέχει να κλείσω και να ξανανοίξω διακοπτη βαζοντας και μπροστά.Με το tip αυτο το μοτέρ πήρε μπρος και δεν έσβησε.Αν συμβαινει κατι τετοιο μου λέει,τοτε για καποιο λόγο μενει το κυκλωμα χωρις πετρέλαιο όταν ειναι για πολλές ώρες σβηστό το μοτέρ και το πιο πιθανό ειναι να εχει βλαβη η αντεπίστροφη βαλβίδα μεσα στην αντλία του ρεζερβουάρ.Ο ευκολος τροπος να το διαπιστώσουμε ειναι να βαλουμε μια τετοια (του εμπορίου) εν σειρά στο κύκλωμα και να το δοκιμάσουμε.Το εύκολο σημείο προσβασης ειναι εκει που συνδέεται το φίλτρο πετρελαίου,στο πάτωμα απο κάτω...
Εγω δεν ειμαι βεβαια πεπεισμενος οτι αυτη είναι η αιτία,αλλά θα το δοκιμάσω.Εννοειται οτι θα ενημερώσω επι όποιου αποτελέσματος!
Και εγώ κάνω κανα 2-3 μιζιες για να πάρει , μετά όμως για καμία 30 με 40 δευτερα μου κάνει μπερδέματα . Παντός έχει λογική αυτό που σου είπε ο τεχνικός , θα το κοιτάξω και εγώ . ΥΓ καμία ένδειξη βλάβης σου βγάζει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk