Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: honda civic type r 2017 (ναι αυτο το διαστημικο....)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σαν κατηγορία δεν αντιλέγω, είναι πολύ ωραία αυτοκίνητα. Το αγαπημένο μου χατς και εμένα όλα αυτά τα χρόνια είναι το φορντ, με μοναδική παραφωνία αυτό το απαίσιο και χωρίς ίχνος αισθητικής τιμόνι. Ομολογουμένως, το χόντα μου αρέσει πιο πολύ πλέον σαν αμάξι και θα το αγόραζα άνετα αν είχε μια λογική τιμή για αυτό που πραγματικά είναι. Τα λεφτά που κοστίζει είναι για αμάξια άλλης κατηγορίας και σίγουρα όχι για ένα χοτ χατς.

Προσωπικά και δεν ξέρω πως θα ακουστεί, αλλά θα προτιμούσα με κάνα 20αρικο+ να πάρω ένα 335 και να του χώσω κάνα 10άρι και να το κάνω κροτίδα με μπλοκέ, φρένα, ανάρτηση, 18αρια απο Μ3-Ε9Χ και περίπου 400+ άλογα μοτέρ. θα μου πεις τι μας λες τώρα και τι σχέση έχει το 335 στο στο συγκεκριμένο θρεντ και θα έχετε και δίκιο. Αλλά ρεσεις, όταν διαβάζεις και ο επίλογος για όλα αυτά είναι ένα 60άρι, βάζεις ζυγαριά και βλέπεις γενικότερα. Ωραία στρίβουν, ωραία γκαζώνουν, σαν Μ3 Ε46(και γιατί να μην πάρω το Μ-τρίο με 12 και 5-6 για επισκευές που λέει ο λόγος), αλλά είναι πολύ λίγα σαν αυτοκίνητα για αυτά τα λεφτά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nik200 (07-02-18)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP