Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων

Και κάτι για τον Stef που αρχίζω να τον γνωρίζω από τα γραπτά του.
Είμαι 45χρ, ΠΕ, ελευθ. επαγγελματίας από πάντα και το '81 ήμουν 9χρ.
Εσύ, που κατηγορείς τους παντες για τα πάντα, είμαι σίγουρος ότι αν άνηκες στη γενιά του gant, θα ήσουν από τα πρώτα άτομα που θα υπηρετούσες το σύστημα που καταγγέλεις και θα τρωγες με χρυσά κουτάλια.
Θα ήσουν ο κλασικός τύπος του '80-'90 που θα ήταν διορισμένος στο δημόσιο και θα έκανε φουλ δουλειές απ' έξω ή το αντίστροφο κρατικοδίαιτος ελ επαγγελματίας(επιχειρηματ ας λεγόταν τότε)
Αυτό, είναι προφανές, από τα γραπτά σου, διότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ εσύ έχεις την απόλυτη αλήθεια και δεν μας λες εσύ τι έκανες τότε και τι κάνεις σήμερα για να αλλάξει η κατάσταση.
Επίσης δεν μας λες, τι θα κάνεις αν έρθει μια Γερμανική εταιρία και σου δώσει €5000 μισθό για ανθελληνική δουλειά ή αν κάποιος γνωστός σου αρχίσει και σου δίνει προμήθειες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σου προσφέρει διορισμό με €2.000 το μήνα.
Ολοι ξέρουμε τι και ποιος φταίει. Πήγαινε να τους βρεις στο Α' Νεκροταφείο. Αλλά αν το '80 ήσουν 30αρης και σου δινε ο Α. Παπανδρέου αυτά που τους έδινε τότε, θα τα βούταγες και θα 'ψαχνες να βρεις που είναι τα άλλα.
Μόνο, αν τότε ήσουν 30-40χρ και δεν τα είχες βουτήξει, είτε ως δημ. υπάλληλος, είτε ως λαμόγιο ελ. επαγγελματίας, θα είχες σήμερα δικαίωμα να κατηγορείς του συνομήλικους σου για το πως έπραξαν τότε.
Σήμερα, από διαπιστώσεις χορτάσαμε. Και αφού, λοιπόν, εκτελέσουμε στο Γουδί όλους απο τη γενιά του gant(μαζί και τον πατέρα σου, μπαρμπαδες και σία), πες μας ΤΩΡΑ τι προτείνεις να κάνουμε και ΠΩΣ...
Λοιπόν, ένα απο τα μεγαλύτερα γρανάζια του συστήματος των '80-'90, που κατηγορείς, θα ήσουν, γιατί:
- δεν έχεις μάθεις να σέβεσαι,
- δεν διαβάζεις ιστορία,
- δεν έχεις μάθει να ακούς τους μεγαλύτερους(ακόμη και κάνουν λάθος),
- γιατί επι της ουσίας ζηλεύεις που δεν περνάς όπως πέρασαν αυτοί τότε και
- γιατί αυθαδιάζεις και πουλάς τσάμπα μαγκιά όταν εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να συνεισφέρεις στη λύση του προβλήματος και κατηγορείς μόνο τους άλλους.
Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν τα τρωκτικά των εποχών που καταστράφηκε η Ελλάδα...
Υ.Γ.: Και αν γουστάρεις τσακωμούς και τσαπουκάδες, η Βουλή, στο Σύνταγμα είναι, δεν έφυγε, πήγαινε εκεί και ρίχτα μπας και πιάσει και τόπο. Εδώ δεν Βουλή, ούτε κοματικά όργανα.

Φιλικά, πάντα, όπως λες και συ φίλτατε Stef.
Χαίρομαι που με έχεις γνωρίσει μέσα από τα γραπτά μου και με ξέρεις τόσο καλά όσο λες και έβγαλες και το πόρισμα (χαρακτηριστικό του Έλληνα)
Μάθε λοιπον ότι αυτός που έχεις απέναντί σου ελεύθερος επαγγελματίας ήταν και είναι....
Ούτε εγώ ούτε κανείς από την οικογένειά μου ασχολήθηκε με το δημόσιο και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνουμε γιατί μεγάλωσα με κάποια ηθική
Όλα τα κοράκια έπεσαν επι ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο κ κατέστρεψαν τη χώρα, κατέστρεψαν την οικογένεια, κατέστρεψαν την εκπαίδευση, κατέστρεψαν τα πάντα.
Τα κοράκια/τεμπέληδες λοιπόν το μόνο που ξέρουν είναι να κρίνουν τα λόγια κ τις πράξεις των άλλων και δεν κοίταξαν/κοιτάνε τι πραγματικά έκαναν/κάνουν αυτοί για τον τοπο και τις επόμενες γενιές.
Τους ένοιαζε μόνο η πάρτυ τους
Όσον αφορά για προμήθειες ΣΥΡΙΖΑ κλπ υποθέσεις καλύτερα μάθε ποιος ειμαι και μετά έλα να το συζητήσουμε.
Τέλος για το αν σέβομαι ή όχι ποιον και πότε θα σου πω το εξής: σέβομαι αυτούς που με σέβονται.
Αλλά μαλλον το μόνο που ξέρεις είναι να κρίνεις μέσα από ένα forum και εκεί θα μείνεις!