-
Kαλησπερα κι απο εμενα χαιρομε που βρηκα θεμα αρκετα ψαγμενο με καταθεση αποψεων με τεκμιρια μιας κα ο συμφορουμιτης Chief μοιραζεται την πολυτιμη γνωση του μαζι μας και ευχαριστω γιαυτο.
Με απασχολει κι εμενα τελευταια το θεμα στησιμο του αυτοκινητου ωστε να εχει ακομα καλυτερη συμπεριφορα σε επερχομενο τρακ ντεη, (εδω να ξεκαθαρισω πως ο απολυτος χρονος κλπ δεν ειναι ο στοχος μου) με ενδιαφερει απλα να περασω ενα ωραιο Σ/Κ με την ασφαλεια που παρεχει η πιστα, και παραλληλα να φτασω το οριο του αυτοκινητου μου για να το μαθω καλυτερα. Ξεκινωντας λοιπον απο την ευθυγραμιση που πηγα για να δω απλα σε τι κατασταση ειναι το αυτοκινητο μου διαπιστωσα οτι απο τον προηγουμενο κατοχο εχει ρυθμιστη το καμπερ πισω αρνητικο 1 μοιρα και 0 τοε εμπρος δεν θυμαμαι αλλα δεν ειχε καμια επεμβαση εργοστασιακες ρυθμισεις δλδ. Οσο συζηταγα με τον εν λογο φιλο μου προτεινε να δωσουμε αρνητικο καμπερ εμπρος με προσθηκη spacers στο ακρο και εκ νεου ρυθμιση στο τοε εμπρος του εξηγησα οτι θελω να μπω στην πιστα και θελω να εκμεταλευτω οσο το δυνατον περισσοτερο το γκριπ που μπορουν ν αμου δωσουν τα νορμαλ λαστιχα που φοραω. Με τα πολλα τοποθετησαμε νεες βιδες με spacers επιτυγχανωντας -2.5 μοιρες το αποτελεσμα ειναι ορατο με γυμνο ματι εμπρος (η εφαρμογη εγινε εντελως δοκιμαστικα) Περνωντας το αμαξι μου να φυγω η αισθηση του τιμονιου ηταν οχι ασαφης αλλα πολυ ελαφρυτερ μπορω να πω δεν ειδα δραματικες διαφορες σε καποια σημεια που συνηθιζω να περνω γρηγορα και εχουν καλη ασφαλτο αλλα ειδα μεγαλη διαφορα σε σημεια που γλιστρα και κανω καμια κατσιγκανια κλασσικα οποτε περνω απο εκει με την ιδια ταχυτητα με τα ιδια χιλιομετρα το αυτοκινητο γυρνα πολυ πιο ευκολα (διωχνει τον κολο) και συνηθησμενος απο πριν που ηθελε μεγαλυτερη προσπαθεια εριξα μεγαλη ζεμπεκια ! Προς στιγμην μαρεσε και ξαναπερασα αλλες 3 φορες χαχχα. Το ζητουμενο μου ομως δεν ειναι να γλιστρω αλλα να κραταει οσο περισσοτερο γινετε !
Η ερωτηση μου ειναι να αφησω εμπρος την μεσοβεζικη λυση των spacers και να ρυθμισω πισω η να επανελθω στα εργοστασιακα και να αλλαξω τοπ μαουντ κλπ εμπρος διαβαζω διαφορα για Μ3 τοπ μαουντ κλπ .... αλλα χαθηκα στις πληροφοριες.
eMpower your dreams
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP