Αρχικό μήνυμα απο
eru657
Το lag έχει μειωθεί και όπως είπε η συνοδηγός το αμάξι είναι πιο ανάλαφρο :P. Τραβάει καλύτερα από το 0 σε όλα τα πρόγραμματα. Ακόμη και στο Eco pro έγινε πιο ευκολοδήγητο.
Σε γενικές γραμμές προσωπικά οδηγώ στο comfort στο 90% των περιπτώσεων. Βγαίνω εθνική καθημερινά κ θέλω να έχω κάποια απόκριση για προσπέραση κ αποφυγή περίεργων αγουροξυπνημενων οδηγών. Γι'αυτο και επόμενη κίνηση είναι coding να μπει default το comfort καθώς και διαφορά αλλά που έχω στο μυαλό.
Τέλος το remap το κάνουν αρκετοί πλέον. Chiptronic, tmg, και άλλοι που επικοινώνησα το κάνουν. Από όσους βρήκα (σίγουρα όχι όλοι όσοι το κάνουν) microchips και chiptronic προσφέρουν και δυναμό μέτρηση. Προσωπικά το παιδί στη microchips με ενέπνευσε να πάω. Ο καθένας καλό είναι να κάνει μια έρευνα διότι αυτός που εμένα μου κάνει στον άλλο να φαίνεται κάπως.
Πάντως το προτείνω Φούλ το remap. Σε όλο το φάσμα των στροφών φαίνεται η διαφορά. Κατανάλωση σε κλασικές διαδρομές με ίδιο ρυθμό όπως πριν το remap είναι ή ίδια ή 0.1-0.2 αυξημένη.
Sent from my iPhone using Tapatalk