Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giafkaman Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλώς σας βρήκα Bill κι ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!
Λοιπόν διαβάζοντας το Link δεν θα σου πω ψέμματα εγινε ο εγκεφαλος κιμάς μιας και είμαι ψιλοάσχετος με το εν λόγο αντικείμενο!
Για να το ξεκαθαρίσω δεν θέλω τρελά πράγματα. Στα ηχεία θα ψάξω να βρω κάτι ακριβώς ανάλογο των εργοστασιακών όσον αφορά τις διαστάσεις και το κούμπωμα στην υπάρχουσα υποδοχή γιατί δεν πολυψήνομαι να αρχίσω τα κόψε ράψε σε καπλαμάδες και λαμαρίνες.Ένα φίλος μου είπε για την εταιρία Hertz και ότι με κανένα 150αρι ευρωπαϊκά θα πάρω μια αξιόλογη τετράδα.Όσον αφορά την πηγή μήπως ξέρεις πόσα watt βγάζει το bussiness κασετόφωνο? Ρωτάω γιατι στο ebay βρήκα μια πατέντα που βγάζει φύσσα σε usb( https://www.ebay.com/itm/USB-SD-AUX-...YAAOSw9mFWHQED) οπότε αν το έχει δοκιμάσει κάποιος εδω και αξίζει να μην αλλάξω καθόλου την πηγη και χαλάσω και την εικόνα του ταμπλο. Και τέλος ποσα watt πρεπει να βγαζουν τα ηχεία για να τα υποστηρίζει η πηγη?
Ναι όντως είναι πολύ πληροφορία

Κοίταξε για εμένα αν δεν θες να βάλεις τίποτα το τρομερό και να παίξεις με ενισχυτές, sub κτλπ τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι σχεδόν αυτό που πρότεινες.
1) Κρατάς το business που δεν έχει πολλά watt αλλά είναι ΟΕΜ look και δεν θες πατέντες και module για τα χειριστήρια στο τιμόνι (εφόσον έχεις)
2) Βάζεις απλά άλλα ηχεία που να κουμπώνουν στις μαμά θέσεις

Η πηγή σου επισημαίνω ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο, γιατί τα καλώδια στο Ε46 έτσι και αλλιώς δεν "τραβάνε" και για πολλά, οπότε το business σε καλύπτει.

Για τα watt βρήκα αυτό
Τhe factory business cd player is 80 watts total
the factory amplifier is in the left side of the trunk and it is a 8 channel with crossovers build in

the premium sound is a harman kardon with 10 channels 120 watts
also the amplifier comes with build in crossovers and eq that can be adjust using the bmw DSP controls