Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: E36 ή Ε30 δίλημμα.....

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε κανενα αυτοκινητο οχι μονο στο ε30 δεν θα παρει κανεις πισω τα λεφτα που εριξε στο αμαξι.ο επιπλεον εξοπλισμος και η πολλη καλη κατασταση θα το καταταξει ΛΙΓΟ πιο πανω απο το μεσο ορο τιμης πωλησης του συγκεκριμενου μοντελου.και αυτο ακομα παιζεται στο σημειο που εχει φτασει σημερα η Ελληνικη αγορα.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο εξτρα εξοπλισμος και η καλη κατασταση θα βοηθησουν τον υποψηφιο

Πωλητη να το πουλησει πιο γρηγορα.

Τωρα ερωτηματα του τυπου ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα, μου εχει στοιχισει μια περιουσια,μου πηρε 5 χρονια να το φτιαξω κτλ δεν θα βοηθησουν σε τιποτα αφου η αγορα εχει δικους της νομους και λειτουργει με βαση αυτους. Οποιος θελει να πουλησει -πουλαει ,ξεροντας παντα οτι φθηνα θα πουλησει φθηνα θα αγορασει.
    αυτο δεν ισχυει οταν μιλαμε για ενα αμαξι 30 ετων,...
    τα εξτρα αυτα ειναι πανακριβα και αν τα πουλησεις μεμονωμενα θα παρεις τα λεφτα σου και με το παραπανω...
    οποτε απλα πρεπει να περιμενεις περισσοτερα για να βρεις εναν που τα θελει.....που τα θελει ολα μαζι και ειναι διατεθημενος ειτε να το παρει ετοιμο ή τα πληρωσει ξεχωριστα και να το φτιαξει...
    δν ειναι πχ 2 ιδια καινουρια γκολφ και το ενα να εχει ναβι πχ αξιας 1500 ευρω και το αλλο που δν εχει να λες θελω συν 1500 ευρω....εκει ναι δν θα τα παρεις αυτα τα 1500
    γτ οι επιλογες ειναι πολλες...ο αλλος σου λεει σε 2 χρονια θα εχει μιση τιμη θα το βρω εμπαυ θα βαλω κινεζικου σου ξου μου
    τα ακριβα εξτρα στο ε30 ειναι και περιορισμενα και φιξ τιμες θα ελεγα διεθνως...δν εχει το βαζω ιμιτασιον η το φερνω απεξω πιο φθηνα....
    οποτε οποιος τα θελει ειτε τα πληρωνει με τη μια ειτε τα βαζει ενα ενα
    ετσι επραξε αλλωστε και ο τωρινος ιδιοκτητης....ετσι θα πραξει και ο επομενος που το θελει
    το προβλημα για τον πωλητη ειναι οτι θα πρεπει να περιμενει να βρεθει ο καταλληλος αγοραστης
    τις προαλες ανεβηκε ε30 ις στα 7.000 στο καρ και σε 2 μερες ειχε εξαφανιστει.....

και επι του θεματος σιγουρα ενα ε36 θα ειναι οβερ καλυτερο και πιο ανετο και πιο ασφλαες αν εχει αεροσακους απο ενα ε30 για καθημερινη χρηση...
    το ε30 πρεπει να το εχεις καψουρα για να θεωρηθει ορθη επιλογη κατα τη γνωμη μου στης μερες μας και να σκασεις λεφτα.....με τα ιδια χρηματα παιρνεις πολυ περισσοτερα απο ενα ε36
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 15-06-16 στις 15:57

2. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

TSAF (15-06-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP