Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Michael Το σημαντικότερο ειναι να μάθεις τον καφέ και να προσαρμόζεις το κόψιμο συνεχώς. Ολα τα αλλα εννοείτε οτι γίνονται by the book! +10000000 το κόψιμο είναι το 60% του αποτελέσματος και αυτός είναι ο λόγος που ρυθμίζουμε το μύλο σε κάθε κιλό που ανοίγουμε Το υπόλοιπο 40% για μένα είναι στο πόσο καθαρή μηχανή έχεις και στη ποιότητα του νερού σου.. Τα άλλα απλά ακολουθείς τους κανόνες
https://www.airtrans.gr "Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα... Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
nikosk81 (09-06-16)
Κανονισμός του Φόρουμ