Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω παλι διαφωνω και με τους 2 σε ορισμενα θεματα.
το αυττοκινητο δεν πλεει καθολου σε οποιοδηποτε οδοστρωμα
δεν ειναι ευαισθητο σε πλευρικους ανεμους
δεν δυσκολευεται καθολου σε στενα γιατι στριβει ευκολα και υποδειγματικα ειδικα αν δεν εχεις ρανφλατ
και τελος οσον αφορα την ποιοτητα κυλισης το μονο αυτοκινητο που δεν μπορουμε να το συγγκρινουμε ειναι το απαραδεκτο α180.το συκρινω ευχαριστως με το νεο αντιστοιχο βολβο η' το γκολφ αλλα και παλι ειναι διαφορετικα σαν στησιματα,αφηνω την πισω κινηση η οποια γινεται αισθηττη σε ορισμενες περιπτωσεις.εχω οδηγησει ολα τα ανταγωνιστικα μοντελα της κατηγοριας αλλα αυτο ειναι και υποκειμενικο.ενα ειναι σιγουρο...
οταν ξαναμπαινα στην 116 αισθανομουν καλυτερα απο ολα τα αλλα!
Για τους πλευρικούς ανέμους, επιβεβαιώνω κι εγώ την εντύπωσή σου, μια χαρά σταθερό είναι. Για την ποιότητα κύλισης έναντι της Α 180 το BMW πατάει καλύτερα αλλά βγάζει μία τραχύτητα κατά την κίνηση και χάνει από αυτό. Ίσως φταίνε τα run flat και έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αλλαγή σε κανονικά, αλλά έχω διαβάσει τόσες αντιφατικές γνώμες που φοβάμαι να το κάνω. Εσύ έχει το 116 χωρίς run flat; Το αγόρασες έτσι ή τα άλλαξες στην πορεία; Αν έχεις κάνει την αλλαγή θα εκτιμούσα να μας αναφέρεις τις εντυπώσεις σου...

Τέλος, για το Volvo δεν έχω ιδέα. Έχω διαβάσει ότι πατάει στην πλατφόρμα του παλιού ford focus, το οποίο το είχα οδηγήσει και ήταν πολύ σταθερό στις στροφές. Ωστόσο, με ξενερώνει λίγο να σκέφτομαι ότι ένα αυτοκίνητο αυτού του επιπέδου πατάει πάνω στο παλιό focus!