Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Ζητείται X1-X3 diesel

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Της Παναγιάς τα μάτια έβαλες! Αυτά θα πρέπει να κόστισαν πολλά πολλά περισσότερα από τη βασική έκδοση! Σε κάθε περίπτωση να παραλάβεις με το καλό και να απολαύσεις κάθε βόλτα με αυτό!

Όσο για τη σειρά 1...εντελώς άλλη κατηγορία αυτοκίνητο...Προσωπικά προτιμώ την Χ1, αλλά εντύπωση μου κάνει ότι πήγες από το ένα στο άλλο και δεν ξέρω κατά πόσο οι προσδοκίες που είχες από τη σειρά 1 στην οδήγηση θα καλυφθούν από την Χ1 που είναι πολύ βαρύτερο αμάξι...
    Η βασική έκδοση δεν είναι βασική είναι ελλιπής.
    Το Xline σαν πακέτο τα μισά απο αυτά που προσφέρει θα έπρεπε να υπάρχουν στον βασικό εξοπλισμό. Η οροφή ok την ήθελα και την έβαλα.
    Τα led έπρεπε να είναι επίσης στον βασικό εξοπλισμό.
    Τζιποειδές ήθελα απο την αρχή που άνοιξα το ποστ απλά ο άσσος μου άρεσε επιςης και έβγαζε και το αυτόματο σαν επιλογή. Προσδοκίες δεν έχω στην οδήγηση η άνεση είναι αυτό που μετρούσε περισσότερο.
    Τώρα που λέμε για άνεση έτυχε χθες να γυρίσω απο Αθηνα με 730 diesel. Εκτός ότι έκανα 2 ώρες Αθηνα-Λάρισα το ταξίδι ήταν πιο ξεκούραστο απο το να πάω απο Λάρισα μέχρι Νέους Πόρους με το Ζ4 (αναφέρω το μέρος λόγω της επικείμενης συνάντησης. Εκπληκτικό αυτοκίνητο.

2. The Following 2 Users Say Thank You to merbeind For This Useful Post:

BILL007 (12-05-16), chrisgiapz3 (16-05-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP