Καλησπέρα

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου , όντας και εγώ πατέρας δυο παιδιών μπορώ να καταλάβω τον περιορισμό που υπάρχει στον διαθέσιμο χρόνο.

Οδήγησα και το 18ι και το 20i (για δικούς μου λόγους δεν θέλω diesel κινητήρα). Για να το έχεις τετρακίνητο με αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό πηγαίνεις στα 46.000 (χωρίς πολυτέλειες όπως hud και navi).

Στο δρόμο ακόμη και η 18i ήταν αξιοπρεπέστατη. Καλό κράτημα και γενικά ποιότητα στην άσφαλτο καλύτερη από ότι είχα δοκιμάσει. Ομως το κόστος για δικαιώσει τον ρόλο σαν suv (διαφορετικά παίρνεις την 3 touring) είναι μεγάλο και ξεφεύγει από το διαθέσιμο budget. Έαν ήθελα να ξοδέψω 50.000 θα την έπαιρνα με hud αλλά εκεί μπαίνεις σε άλλες σκέψεις.

Με εκνεύρισε και το στυλ του πωλητή (βάζαμε εξοπλισμό και δεν μπήκε καν στο κόπο να δώσει έκπτωση σε κάποιο extra).

Είμαι ανάμεσα πλεον στο Rav4 και στο CRV.

Δοκιμάσα το Rav4, αδιάφορα άνετο , όμως έχει πολύ καλύτερη τετρακίνηση (κλειδώνει στο 50/50) , βγαίνει στην Active έκδοση στα 30.000 και με γεναιόδωρα δωράκια από την Τοyota (αισθητήρες παρκαρίσματος, οριζόντιες μπάρες , και άλλα - ενδεικτικά ο πωλητής στην Bmw σε αυτοκίνητο που το είχαμε φτάσει στα 46000 επειδή δεν είχε την τιμή της σχάρας οροφής μου είπε να περιμένω την Δευτέρα , ούτε του πέρασε από το μυαλό να το κάνει δώρο). Σε χώρους χαοτικά καλύτερο από το Χ1, με το X1 όμως στο travel pack να έχει συρόμενο πίσω κάθισμα και 40:40:20 σπάσιμο του πίσω καθίσματος.Αρνητικό είναι το πλάτος το όποιο είναι αρκετά μεγάλο.

Γενικά δεν μου έκαναν κλικ να με βάλουν στον κόσμο του οι άνθρωποι της bmw.

Το honda δεν το έχω δοκιμάσει όποτε επιφυλάσσομαι. Το μόνο αρνητικό είναι οτι πρακτικά δεν είναι τετρακίνητο αλλά θέλω να δω την αίσθηση.