-
Εγώ δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το δημόσιο υπάλληλο που είναι συνεπής και παρέχει σωστές υπηρεσίες. Η εμπειρία μου όμως μου λέει ότι το 1/4 περίπου είναι σωστοί. Οι υπόλοιποι παρασιτουν εις βάρος ημών και των συναδέλφων τους. Επομένως, και καθώς όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε τα λεφτά δεν τα φέρνει ο πελαργός ούτε με μαγικό τρόπο πέφτουν από τον ουρανό, ας πάνε σπίτι τους όσοι πρέπει να πάνε και να τελειωνουμε κάποτε με την ιερή αγελάδα. Στο ταμείο υγείας μου, υπάρχουν 6-7 άτομα που περνάνε χειρόγραφα τις ασφαλιστικές εισφορές γιατί δεν έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν 2 μόνο! Τους υπόλοιπους, τους πληρώνουμε εμείς με το καθημερινό τρέξιμο μας.
Και επειδή στοχοποιουνται συνεχώς οι ελεύθεροι επαγγελματιες και ο ιδιωτικός τομέας γενικά για φοροδιαφυγή, ας σκεφτεί ο καθένας μας πόσους γνωστούς, φίλους και συγγενείς έχει που κάνουν κρυφά δεύτερη δουλειά (πχ εφοριακοί που το απόγευμα φτιάχνουν δηλώσεις, δάσκαλοι - καθηγητές με ιδιαίτερα μαθήματα, υπάλληλοι που ανοίγουν καταστήματα στο όνομα της γυναίκας ή άλλου δικού τους, μηχανικοί του δημοσίου που χρησιμοποιουν τη σφραγίδα αλλου κλπ). Αυτοί τι ακριβώς δηλώνουν που το παίζουν και τιμητες;
-
The Following 4 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:
LEONIDASKAL (23-04-16), Thomelef (23-04-16), vagmag (23-04-16), Ε91 (23-04-16)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP